Cu mainile curate!

Cu mainile curate!

Este imperios necesar sa ne pastram igiena mainilor pentru a ramane sanatosi! Dar atunci cand suntem la munca sau in deplasare si nu avem acces la apa si sapun? Apelam la Gelul de maini cu argint coloidal!

70% alcool si argint coloidal, acestea sunt ingredientele principale din noul Gel pentru maini cu argint coloidal de la Dacia Plant! Gelul este un puternic dezinfectant, este eficient si ingrijeste in acelasi timp pielea mainilor noastre!  Haideti sa vedem ce il face atat de eficient!

Ce este si cum functioneaza argintul coloidal?

Argintul coloidal este un agent antiinfectios, antifungic, antimicrobiam si antiviral de exceptie! Intrat int-un con de umbra din cauza noilor agenti chimici de dezinfectare existenti astazi, el merita sa fie redescoperit si pus in valoare!

Argintul coloidal este de fapt o solutie de apa si de particule mici de argint suspendate in lichid. Particlele sunt prea mari pentru a fi considerate dizolvate si prea mici pentru a putea fi filtrate. Este folosit in produse de dezinfectare, dar si ca agent antimicrobian in diferite preparate si suplimente alimentare.

Argintul coloidal este non-toxic pentru mamifere, reptile, plante si toate fiintele vii. Dar pentru patogenii cu structura unicelulara (sau subcelulara) este un adevarat „ucigas”.  Simpla prezenta a argintului coloidal in apropierea virusurilor, ciupercilor sau bacteriilor va indeparta imediat enzima metabolizanta a oxigenului ducand la moartea patogenului.

Argintul coloidal este cunoscut ca fiind eficient impotriva a peste 650 de tipuri de patogeni!

Un gel „de argint”!

Iar astazi, cand nevoie de igiena este mai acuta decat oricand, Dacia Plant a decis sa creeze un nou gel care sa se alature gamei Dacoderm:  Dacoderm Gel de maini cu argint coloidal.

Noul gel de la Dacia Plant are in compozitie nu numai argint coloidal, ci si alte substante antimicrobieme si antiinfectioase.

Prezenta alcoolului in procent de 70% este esentiala pentru orice gel sau substanta cu scopul de a avea proprietati reale de combatere a patogenilor.

Un gel de maini puternic antimicrobian nu exclude ingrijirea pielii mainilor! Noi tinem la frumusetea mainilor si de aceea am adaugat in compozitia gelului si vitamina E, gel de aloe vera si glicerina!

Vitamina E este un puternic antioxidant care este eficient pentru reducerea daunelor UV la nivelul pielii si, aplicata topic, poate ajuta la hranirea si protejarea pielii de deteriorarea cauzata de radicalii liberi.

Aloe vera contine antioxidanti, enzime, vitamine A si C si are puternice efecte antiinflamatoare. Poate ajuta la tratarea arsurilor, acneei si a pielii uscate.

Gelul creat in jurul puternicului argint coloidal si a continutului ridicat de alcool(70%) ne ajuta sa ne mentinem mainile dezinfectate si, in acelasi timp, ne ingrijeste in profunzime pielea mainilor!

Incearca-l acum!

1 Comment

  1. ceaiul
    Am intrat la un magazin naturist dupa ceaiul Matcha si am vazut la casa de marcat crema de maini de mai sus. Am luat in tubulet si sunt multumita de produs.
    Reply
Leave a Reply