Livrarea comenzilor


Transportul

Toate coletele comandate de pe daciaplant.ro sunt livrate prin intermediul companiei de curierat rapid Cargus (transportul dureaza aproximativ 1-2 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii) Livrarea pachetului se va face la adresa de livrare completata in detaliile comenzii.

Cost transport

In cazul in care pe site-ul daciaplant.ro nu exista o promotie speciala, costurile de transport sunt urmatoarele: 9.9 lei - pentru colete a caror valoare nu depaseste 130 de lei; 0 lei - pentru coletele cu o valoare peste 130 de lei.

Conditiile de transport se aplica doar pentru livrarile pe teritoriul Romaniei.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. SC Dacia Plant SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la contact@daciaplant.ro. Expedierea produselor se face in termen de 48 de ore (2 zile lucratoare) de la receptionarea si pregatirea comenzii.

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin posta la adresa: str. Harmanului, fn, Com. Bod, Jud. Brasov, in atentia Departamentului Logistica. In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. SC Dacia Plant SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

Orice conflict aparut intre SC Dacia Plant SRL si clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Top

Livrare Gratuita Pentru Comenzi Peste 130 lei

Metode de Plata Cu cardul sau ramburs

Suport Online Luni-vineri :10:00 - 15:00