Campanii promotionale pentru clientii online daciaplant.ro


S.C. DACIA PLANT SRL - Regulament general al campaniilor

Articolul 1.Organizatorul campaniilor

Art.1.1. Campaniile promotionale, sunt organizate de DACIA PLANT SRL cu sediul social in localitatea Bod, str. Harmanului, FN, Jud Brasov, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Brasov sub nr. J08/1407/10.10.2014, cod unic de inregistrare RO15018146, cont bancar RO27 BTRL 0080 1202 M110 57XX deschis la Banca Transilvania Brasov, tel.: 0268283063, fax.: 0268280203.

Art.1.2. Decizia de derulare a campaniilor promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art.1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniilor, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii.

Art.2.1. Campaniile promotionale se desfasoara periodic si doar pe site-ul daciaplant.ro

Art.2.2. Perioada de acordare a produselor aflate in promotie este mentionata la sectiunea “Regulament promotii” si pentru ofertele lunii in banner-ul din pagina principal.

Articolul 3. Produse participante la campanie

Art.3.1. Obiectul campaniilor il reprezinta anumite produsele nominalizate si comercializate pe site-ul daciaplant.ro, produse prezentate la inceputul fiecarei promotii pe site la rubrica promotii.

Articolul 4. Dreptul si conditiile de participare

Art.4.1. De aceste campanii beneficiaza orice persoana fizica avand domiciliul stabil in Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza unul sau mai multe produse care fac obiectul acestei promotii in perioadele mentionate.

Articolul 5. Modul de desfasurare a campaniilor promotionale

Art.5.1. Modul de desfasurare a fiecarei campanii promotionale va fi descris la la inceputul fiecarei promotii pe site in sectiunea “Regulament promotii” si pentru ofertele lunii in banner-ul din pagina principal.

Art. 5.2. In cazul existentei/aparitiei posibilitatii de returnare a unui produs participant la campanii, se vor aplica prevederile descrise in Termeni si conditii.

Articolul 6. Modalitate identificare si cumparare

6.1. O persoana poate achizitiona mai multe produse ce fac obiectul mai multor promotii.

6.2. Conditiile de transport si livrare se vor aplica conform prevederilor descrise in Termeni si Livrarea comenzilor.

Articolul 7. Limitarea Raspunderii

Organizatorul Campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand, dar fara a se limita la urmatoarele:

7.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campaniile.

7.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanii care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniilor.

Articolul 8. Taxe si impozite

Organizatorul campaniilor este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare. Prezentele campanii se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.

Articolul 9. Litigii

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campaniile promotionale se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Articolul 10. Intreruperea campaniei promotionale

Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campaniile promotionale sau de a modifica regulamentul si anexele acestuia, oricand pe parcursul desfasurarii acestora, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site).

Articolul 11. Regulamentul campaniilor promotionale Regulamentul campaniilor promotionale este afisat si disponibil site-ul daciaplant.ro pe toata perioada de desfasurare a promotiilor.

Regulament campanie "25% REDUCERE Pentru toate comprimatele"

In perioada 22.09.2017 - 25.09.2017 beneficiati de o reducere de 25% la toate comprimatele:  Oferta este valabila in limita stocului disponibil.


Dacia Plant va rasplateste loialitatea! Pentru comenzi de peste 500 lei beneficiati de o reducere de 5% la fiecare comanda..

Regulamentul campaniei promotionale "2 la pret de 1"


Campania promotionala pentru clientii companiei S.C. DACIA PLANT S.R.L.

Articolul 1. Organizatorul campaniei

Art.1.1. Campania "2 la pret de 1", este organizata de catre DACIA PLANT SRL cu sediul social in localitatea Bod, str. Harmanului, FN, Jud Brasov, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Brasov sub nr. J08/1407/10.10.2014, cod unic de inregistrare RO15018146, cont bancar RO27 BTRL 0080 1202 M110 57XX deschis la Banca Transilvania Brasov, tel.: 0268283063, fax.: 0268280203.
Art.1.2. Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participant. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.
Art.1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

Articolul 2. Denumire. Durata. Locul desfasurarii.

Art.2.1. Campania promotionala poarta denumirea Campania "2 la pret de 1"
Art.2.2. Campania promotionala se desfasoara incepand cu 15 iulie 2014

Articolul 3. Produse participante Ia campanie

Art.3.1. Obiectul campaniei il reprezinta produsele comercializate de catre Dacia Plant prezente in Anexa 1.
Art.3.2. Campania consta in acordarea cu titlu de "2 la pret de 1" a unui numar de 20 unitati de produse identice, ce vor fi adaugate produselor aflate in promotie.
Art. 3.3. Promotia se acorda tuturor produselor aflate in promotie in functie de disponibilitatea stocului conform strategiei de marketing a companiei organizatoare.

Articolul 4. Dreptul si conditiile de participare

Art.4.1. De aceasta campanie beneficiaza orice persoana fizica avand domiciliul/sediu sau rezidenta in Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza unul sau mai multe produse care fac obiectul acestei promotii in perioadele mentionate.

Articolul 5. Modul de desfasurare a campaniei promotionale

Art.5.1. La achizitionarea unui produs/produse participant/e la campanie, clientul poate opta sa cumpere produse Dacia Plant aflate sau nu in campanie. Compania organizatoare va pune Ia dispozitie tuturor clientilor produsele aflate in promotie atat cele cu titlul de "2 la pret de 1" cat si cele vandute in mod regular.

Articolul 6. Modalitate de identificare si cumparare

Art. 6.1. O persoana fizica poate achizitiona mai multe produse ce fac obiectul acestei promotii, daca produsele indeplinesc conditiile prevazute de prezentul regulament.
Art. 6.2. Campania este semnalizata pe eticheta sub forma unei buline de culoare magenta si scris cu alb: "2 la pret de 1".

Articolul 7. Limitarea raspunderii

Art. 7.1. Organizatorul Campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand, dar fara a se limita Ia urmatoarele: pierderile sau deteriorarile etichetelor campaniei;
Art. 7.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara campania.
Art. 7.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanie care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al campaniei sau imaginea companiei.

Articolul 8. Litigii

Art. 8.1. Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente apartinand sediului social al organizatorului.

 

Articolul 9. Intreruperea campaniei promotionale

Art. 9.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala sau de a modifica regulamentul si anexele acestuia, oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a clientilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (site daciaplant.ro).

Articolul 10. Regulamentul campaniei promotionale

Art. 10.1. Regulamentul campaniei promotionale este afisat si disponibil gratuit la sediul organizatorului sau pe site daciaplant.ro pe toata perioada de desfasurare a campaniei.
Art. 10.2. Orice contestatie avand ca obiect campania promotionala "2 la pret de 1" poate fi depusa la adresa: Bod, str. Harmanului, fn, jud. Brasov sau trimisa pe mail la contact@daciaplant.ro.

 

Regulament campanie "Green Days"

In perioada 13.11.2020 - 22.11.2020 beneficiati de o reducere cuprinsa intre 5% si 60% la articolele Dacia Plant:  Oferta este valabila in limita stocului disponibil.