Dragostea deschide drumul catre un copil minunat!

Dragostea deschide drumul catre un copil minunat! Majoritatea oamenilor se ingrijesc de sanatatea organelor de reproducere doar atunci când isi doresc un copil. Dar ce ar fi daca El si Ea ar avea grija de sanatatea organelor de reproducere cu mult inainte sa apara probleme legate de fertilitatea scazuta? O mama in devenire Pentru a putea deveni mama unui copil sanatos si puternic, o femeie trebuie sa se afle intr-o stare perfecta de sanatate, care se rasfrânge direct asupra sanatatii aparatului reproducator. Sistemul reproducator al femeii este un sistem delicat si complex in organism si orice femeie trebuie sa stie cum sa il protejeze de infectii si vatamari pentru a preveni problemele de sanatate pe termen lung. In momentul in care doreste sa aiba un copil, o femeie trebuie sa treaca prin câteva etape obligatorii pentru a se asigura ca va avea o sarcina sanatoasa: Aceste etape fac parte dintr-o verificare generala a starii de sanatate:
  • Sa ii prezinte medicului un istoric medical
  • Sa faca teste de sânge pentru a verifica nivelul de hemoglobina, imunitatea la rujeola germana si varicela, hepatita B si virusul imunodeficientei umane (HIV)
  • Sa faca teste pentru boli cu transmitere sexuala
  • Sa schimbe in stilul de viata acei factori care micsoreaza sansele unei sarcini si ameninta sanatatea copilului (consum de alcool, tutun, droguri recreative)
  • Sa ia suplimente de folat si iod inainte de conceptie si in timpul sarcinii pentru sanatatea copilului
  • Sa revizuiasca cu ajutorul medicului toate medicamentele pe care le ia
  • Sa faca teste genetice daca este cazul
  • Sa urmeze o dieta sanatoasa bazata pe fructe, legume, peste
Un tata puternic Este nevoie de doua persoane pentru a face un copil. Rolul barbatului este la fel de important ca cel al femeii, desi femeia este cea care poarta bebelusul timp de noua luni. Desi are un rol crucial in reproducere barbatul ramâne de cele mai multe ori intr-un con de umbra, atentia asupra sanatatii cuplului si a viitorului copil fiind orientata mai mult catre femeie,. Rolul barbatului este esential pentru ca:
  • Sperma lui trebuie sa fie sanatoasa si puternica pentru a ajunge si a penetra ovulul.
  • Trebuie sa poata avea si pastra o erectie
  • Trebuie sa fie in stare excelenta de sanatate pentru a concepe un copil sanatos
Pentru a putea indeplini toate aceste roluri esentiale ar fi bine ca fiecare barbat care doreste sa procreeze sa: - Fie intr-o forma fizica buna, deoarece studiile au sugerat ca cuplurile in care barbatul este supraponderal sau obez au nevoie de mai mult timp sa conceapa - Sa tina sub control afectiunile cronice. Gestionarea eficienta a afectiunilor cronice, cum ar fi hipertensiunea arteriala si diabetul zaharat, poate imbunatati sansele unui barbat de a procrea. - Sa faca miscare deoarece exercitiile fizice reduc stresul - Sa iti imbogateasca dieta cu vitaminele C si E si mineralele zinc si seleniu. Unele cercetari au descoperit ca antioxidantii pot determina o usoara crestere a numarului si miscarii spermei. - Sa renunte la fumat deoarece cercetatorii au descoperit ca fumatorii sunt mai susceptibili de a avea un numar scazut de spermatozoizi si o scadere a spermei sau un numar mai mare de spermatozoizi in forma anormala. Nutritia, una dintre cheile fertilitatii Atât in cazul femeilor, cât si al barbatilor, o dieta sanatoasa poate mari sansele de concepere! O dieta adecvata este de asemenea esentiala pentru o sarcina sanatoasa. In timp ce incearca sa conceapa, atât femeile, cât si barbatii ar trebui sa evite cofeina, alimentele procesate, carnea rosie, soia, zaharurile rafinate, carbohidratii simpli si grasimile rele. Cuplurile trebuie sa creasca aportul de apa, carbohidratii complecsi, proteinele, grasimile bune, laptele integral si vitamina C. Femeile ar trebui sa creasca consumul de vitamine B6 si E, in timp ce barbatii ar trebui sa se axeze pe acizii grasi omega-3. Suplimentele aduc puterea naturii Plantele medicinale actioneaza ca suplimente la o dieta sanatoasa pentru a ajuta organismul sa functioneze in mod optim. Unele plante medicinale ajuta la detoxifierea organismului, altele pentru a modula sistemul imunitar si multe altele ajuta la stimularea sistemului endocrin care regleaza productia de hormoni (fertilitatea depinde in mare masura de hormoni). Dacia Plant are in portofoliul sau produse naturale bazate pe cele mai puternice plante folosite de sute de ani pentru stimularea fertilitatii. Don Quai, ginseng, maca, brânca-ursului sunt doar câteva dintre vedetele produselor care au ajutat sute de cupluri sa se bucure de binecuvântarea unui copil. Descoperiti-le pe toate, acum!
Leave a Reply