Dacia Plant lanseaza Sublima URI, o linie de produse naturale pentru sanatatea aparatului urinar

Dacia Plant lanseaza Sublima URI, o linie de produse naturale pentru sanatatea aparatului urinar Brasov, 28.06.2016: Sublima Uri este numele unei noi linii de produse creata special pentru prevenirea si ameliorarea infectiilor urinare ale femeilor. Aceasta linie contine patru produse din plante pe care le veti putea gasi din aceasta vara in magazinele de specialitate.   Sublima este brandul care are grija de sanatatea femeilor si se concentreaza acum pe sanatatea aparatului urinar feminin. Femeile sunt mult mai predispuse infectiilor urinare decat barbatii din cauza anatomiei speciale a aparatului urogenital. Astazi, infectiile de tract urinar reprezinta cea mai frecventa infectie microbiana in cazul femeilor si aproape una din trei femei se confrunta cu aceasta problema pana la varsta de 24 de ani. URI este de acum prietenul apropiat al femeilor si le ajuta sa previna si sa treaca usor peste aceste probleme. Cele patru produse lansate acum se prezinta sub forma de comprimate, ceai, tinctura cu alcool si tinctura fara alcool. Sublima este o gama de produse pentru toate varstele femeii si de aceea a realizat special tinctura URI fara alcool (cu glicerina) pentru fetele care se confrunta de la varste mici cu infectiile urinare. „Seria inovatiilor Sublima continua cu patru produse URI destinate prevenirii infectiilor urinare feminine. Este una dintre cel mai des intalnite probleme ale femeilor si de aceea lansam pe piata produse 100% naturale, eficiente, care pot preveni aceste infectii neplacute. Vrem sa le oferim femeilor produse personalizate, naturale, care sa le satisfaca toate nevoile specifice de sanatate” a declarat Claudia Burghelea, Brand Manager Dacia Plant. Toate produsele URI sunt combinatii de plante cu efecte antimicrobiene puternice, destinate reducerii riscului de contaminare bacteriana a cailor urinare, eliminarii lichidelor retinute in exces in corp, mentinerii tractului urinar fara depuneri de saruri minerale si favorizarii eliminarii de acid uric. Uri

Dacia Plant relanseaza Sublima si aduce pe piata de suplimente alimentare primul flacon roz

Sanatate naturala pentru femei este ceea ce promite brandul Sublima prin linia sa de 15 produse speciale pentru organismul femeilor. Produsele Sublima sunt 100% naturale si redau starea de bine si de sanatate in timp ce ajuta femeile sa faca fata cu succes provocarilor aduse de stres, de modificarile organismului date de avansarea in varsta si de regimul modern de viata. Sublima s-a imbracat acum in haine noi, feminine, al caror roz transmite delicatetea si atentia cu care aceste produse actioneaza asupra organismului feminin. Roz este culoarea distinctiva a produselor Sublima pentru a transmite direct femeilor valorile brandului: sinceritate, naturalete, ingrijire, pozitivitate, atentie si responsabilitate. „Brandul Sublima vorbeste despre femeia moderna, preocupata de sanatatea naturala, ingrijita si stapana pe sine. Numele brandului, precum si culoarea roz viu pe care o imbraca acum, evidentiaza aceste produse naturale pe piata suplimentelor si le pozitioneaza clar si exclusiv pentru sanatatea femeilor” a declarat Carmen Dinca, Director de Marketing Dacia Plant. Flacoanele produselor Sublima sunt primele flacoane roz existente pe piata suplimentelor alimentare, comunicand atfel direct cu femeile inteligente, puternice si indraznete, preocupate de o viata activa, dar atente in acelasi timp la nevoile lor si ale familiei. Sublima acopera urmatoarele arii terapeutice:
  • Reechilibrare hormonala si sustinere in perioada menstruala;
  • Obtinerea unei siluete armonioase;
  • Ameliorarea afectiunilor ginecologice si urinare.
Produsele destinate echilibrarii hormonale contin fitoestrogeni din plante ale caror efecte asupra organismului feminin au fost studiate intens de comunitatea stiintifica. Solutiile bazate pe fitoestrogeni sunt mai blande decat cele de sinteza si ajuta la ameliorarea neplacerilor aduse de tulburarile menstruale sau de menopauza. Sublima Estrogen Natural comprimate, Sublima Gynecomed comprimate, Sublima Hormon Balance 45+, Sublima Menstrolin ceai, Sublima Menstrolin comprimate, Sublima Osteonat pulbere, Sublima Progesteron Natural comprimate, Sublima Stimularea Lactatiei comprimate. Produsele destinate modelarii corporale sunt bazate pe retete originale Dacia Plant si se adreseza femeilor care vor sa isi recapete silueta frumoasa fara sa apeleze la cure de slabire drastice care pun accentul pe un deficit caloric puternic. Ele isi doresc sa slabeasca armonios, in conditiile unei diete sanatoase, corecte din punct de vedere nutritional. Sublima Silueth 90-60-90 comprimate, Sublima Celuline tinctura, Sublima Silueth Fibre pulbere. Cele mai noi produse din linia Sublima sunt cele destinate ameliorarii problemelor ginecologice si cel ale aparatului urinar, avand un puternic efect antimicrobian si antimicotic. Sublima Uri comprimate, Sublima Uri glicerina, Sublima Uri tinctura, Sublima Uri ceai. Despre SUBLIMA: Sublima este un brand Dacia Plant - suplimente naturale pentru sanatatea si ingrijirea femeilor. Sublima contine produse pentru: reechilibrare hormonala, sustinere in perioada menstruala, obtinerea unei siluete armonioase si ameliorarea afectiunilor ginecologice si urinare. Despre DACIA PLANT: Dacia Plant este compania romaneasca cu produse naturale inspirate din retetele traditionale, adaptate stilului modern de viata. Toate produsele Dacia Plant au concentratii optime de substante active si nu contin aditivi, conservanti, coloranti sau indulcitori artificiali. In fabrica de la Bod-Brasov, Dacia Plant produce peste 250 de tipuri de comprimate, tincturi, pulberi si siropuri bazate pe plante atent selectionate si pe extracte standardizate. Brandurile companiei sunt: Dacia Plant®, Interferonat®, Ingerasul®, Sublima®, Specialistii Plantelor®, Citonat®, Detoxicolon®,Pandemiq® si Bun de tot®. Pentru mai multe informatii, accesati daciaplant.ro.
Leave a Reply