Pulberi

Sublima Osteonat pulbere

43,60 lei
In stoc

Restabileste densitatea osoasa

Ambalare: 275g

Descriere

OSTEONAT este un produs natural obtinut prin asocierea unor saruri de calciu si magneziu, usor absorbabile, provenite din surse naturale (alge marine calcaroase) cu vitamina D3, plante cu continut ridicat de fitoestrogeni si fructe de padure bogate in vitamina C, fiind recomandat femeilor aflate in postmenopauza pentru restabilirea densitatii osoase. OSTEONAT aduce, de asemenea, un important aport de siliciu organic, care ajuta la reintinerirea tesuturilor corporale (osteo-ligamentare, pielii, arterelor si venelor).

Mod administrare


Adulti: cate o lingurita dozatoare de 2 ori pe zi, dimineata si seara.
Se recomanda utilizarea in cure de 2-3 luni, urmate de o luna pauza.
In cazul in care este necesar un aport crescut de calciu, se poate administra cate o lingurita de 3 ori pe zi, in cure de 3-4 saptamani, urmate de o luna pauza.
Pentru suplimentarea ratiei zilnice: o lingurita dozatoare pe zi.
La persoanele care au un necesar de calciu mai mare decat cel asigurat din dozele recomandate, se poate administra suplimentar numai cu recomandarea medicului.
Produsul se dizolva in 100ml de apa (1/2 de pahar) si se administreaza pe stomacul gol, cu 30 de minute inaintea mesei. Solutia obtinuta poate fi indulcita suplimentar dupa gust.


Ingrediente


Ingrediente/flacon: alge marine calcaroase Aquamin soluble (Lithothamniumsp.) (200g); coada-calului (Equisetum arvense) - extract hidroalcoolic cu 7% siliciu din parti aeriene (7,5 g); soia (Glycine hispida) - extract hidroalcoolic cu 40% izoflavone din seminte (4 g); shatavari (Asparagus racemosus) - radacini (17,5 g); fructe de padure - extract hidroalcoolic uscat 5:1 din fructe amestecate1 (24,74975 g); fructoza; steviozida; vitamina D3 (colecalciferol) (250 mcg).
1catina (Hippophae rhamnoides) 20%; afin (Vaccinium myrtillus) 10%; corn (Cornus mas) 15%; maces (Rosa canina) 2,5%; merisor (Vaccinium vitis-idaea) 15%; paducel (Crataegus monogyna) 2,5%; soc (Sambucus nigra) 15%; boz (Sambucus ebulus) 2,5%; coacaz-negru (Ribes nigrum) 5%; porumbar (Prunus spinosa) 5%; scorus-de-munte (Sorbus aucuparia) 5%: zmeur (Rubus idaeus) 2,5%.
O lingurita dozatoare (5,5 g) contine 500 mg Ca si 60 mg Mg, reprezentand 62,5%, respectiv, 16% DZR* si 5 mcg de vitamina D3 echivalent a 200 UI reprezentand 100% din DZR* (conform Directivei 2008/100/EC).


Contribuie la


- mentinerea sanatatii sistemului osos, prin restabilirea densitatii osoase la femeile aflate in postmenopauza si la cele cu histerectomie totala,
- absorbtia intestinala a calciului si fixarea acestuia in oase,
- mentinerea concentratiei normale a calciului in sange,
- procesul de mineralizare al osului,
- reducerea starilor neplacute care apar la menopauza,
- procesul de vitaminizare si remineralizare al organismului


Contraindicatii


Hipercalcemie, hiperparatiroidism, hipervitaminoza D, calciurie severa, litiaza urinara, insuficienta renala severa, metastaze osoase, tumori benigne si maligne, mamare sau genitale, alergie la oricare dintre componentele produsului.