ALFA – primul brand de suplimente destinat exclusiv barbatilor

ALFA – primul brand de suplimente destinat exclusiv barbatilor Brasov, 24.08.2016: Dacia Plant lanseaza in premiera in Romania ALFA, prima gama de suplimente naturale destinata exclusiv barbatilor. Barbatesc, masculin si viril sunt cuvinte care creioneaza portretul ideal al barbatului modern. Si totusi, realitatea este diferita, pentru ca barbatul de astazi se confrunta cu probleme de sanatate cauzate de stres, sedentarism si alimentatie defectuoasa. Iar problemele nu sunt deloc putine. De exemplu, stiati ca: - Cazurile de infertilitate masculina sunt cel putin la fel de frecvente ca cele de infertilitate feminina sau cele comune de cuplu? - Depresia trece de cele mai multe ori nediagnosticata la barbati? Desi sunt supusi de obicei unui stres mai mare, ei nu recunosc sau ignora semnele de depresie sau alte efecte ale stresului. - Barbatii sunt mai predispusi dependentei de substante nocive? Ei incep consumul de alcool sau alte substante nocive mai devreme, abuzeaza mai des si in cantitati mai mari de alcool si tutun. - Barbatii traiesc in medie cu cca 5 ani mai putin decat femeile? - Fata de femei, cu 50% mai putini barbati merg la medic pentru controale de rutina. Sanatatea barbatilor afecteaza starea de bine a intregii familii si trebuie ca acestia sa redevina energici, activi, puternici si capabili sa ofere sprijin celor de langa ei! De aceea, Dacia Plant a creat ALFA, primul brand de suplimente alimentare EXCLUSIV pentru barbati. Suplimentele naturale ALFA sunt realizate in urma analizei stilului de viata si a problemelor cu care se confrunta acestia. De acum barbatii nu mai sunt nevoiti sa caute prin game diferite de suplimente pentru a le gasi pe cele mai potrivite pentru mentinerea sanatatii masculine si pentru obtinerea unui plus de energie si putere. ALFA este numele sub care ei vor gasi cele mai bune produse pentru potenta, eliminarea stresului, lupta impotriva dependentelor, plus de fertilitate si echilibrare hormonala. Primele patru produse ALFA lansate in aceasta vara sunt:
  • Alfa Fara Dependente comprimate: sustine organismul in lupta impotriva alcoolismului, tabagismului si a altor tipuri de dependente.
  • Alfa Infinit Potenta comprimate: este recomandat pentru cresterea potentei si sutinerea functiei erectile.
  • Alfa Mai Fertil comprimate: contribuie la mentinerea fertilitatii masculine la un nivel optim si sustinerea secretiei de spermatozoizi.
  • Alfa Zero Stres comprimate: este recomandat in suprasolicitare, socuri emotionale si tensiuni psihice.
Suplimentele naturale ALFA sunt 100% naturale si au retete originale bazate pe plante si extracte naturale cu efecte intense asupra organismului masculin. „Sanatatea masculina este de multe ori ignorata si este motivul pentru care barbatii sufera deseori mai mult decat femeile. Preventia bolilor trebuie sa devina un obicei in viata barbatilor pentru a se putea bucura de o viata lunga, activa si implinita” a declarat Carmen Dinca, director de marketing Dacia Plant. Noile produse ALFA sunt livrate in ambalaje inovatoare care apeleaza la logica masculina prin simboluri matematice aflate in directa legatura cu efectele promise. Cutiile albastre cu capac gri sunt inspirate din lumea tehnologiei si a industriei de masini si sunt usor recognoscibile de barbati pe rafturile farmaciilor si ale magazinelor de produse naturiste. Dacia Plant lanseaza astfel provocarea barbatilor de a deveni mai sanatosi, mai activi, mai puternici si capabili sa infrunte cu succes provocarile vietii moderne. Despre ALFA: ALFA este un brandul Dacia Plant. Sub brandul ALFA sunt produse suplimente naturale destinate exclusiv barbatilor, venind in intampinarea problemelor cotidiene cu care acestia se confrunta: stres, dependente si infertilitate. Despre DACIA PLANT: Dacia Plant este compania romaneasca cu produse naturale inspirate din retetele traditionale, adaptate stilului modern de viata. Toate produsele Dacia Plant au concentratii optime de substante active si nu contin aditivi, conservanti, coloranti sau indulcitori artificiali. In fabrica de la Bod-Brasov, Dacia Plant produce peste 250 de tipuri de comprimate, tincturi, pulberi si siropuri bazate pe plante atent selectionate si pe extracte standardizate. Brandurile companiei sunt: Dacia Plant®, Interferonat®, Ingerasul®, Sublima®, Specialistii Plantelor®, Citonat®, Pandemiq®, Bun de tot® si Detoxicolon®. Pentru mai multe informatii, accesati daciaplant.ro.

1 Comment

  1. Cristina
    Sună deosebit de interesant. Îmi place numele iar logo-ul arată spectacular. Mult succes bărbaților cu Alfa!
    Reply
Leave a Reply