10 sfaturi pentru un ten frumos

10 sfaturi pentru un ten frumos

Pielea frumoasa este o piele sanatoasa! La intrebarea cum sa avem un ten frumos, raspunsul este simplu: o viata sanatoasa, dublata de rutina zilnica de ingrijire a pielii!

Haideti sa vedem de ce are nevoie pielea noastra pentru a ramane neteda, elastica, stralucitoare si fara defecte majore.

  1. De hidratare

Trebuie sa beti apa in permanenta pentru a va mentine corpul hidratat si a-i permite sa functioneze optim.  Asigurati-va ca beti cel putin 8 pahare de apa in fiecare zi, indiferent de anotimp. Apa mentine organismul si pielea hidratata, ceea ce face ca procesul de imbatranire sa devina mai lent!

  • Curatare regulata

Spalati-va fata de doua ori pe zi: o data dimineata si o data inainte de culcare. Asigurati-va ca utilizati o un demachiant de fata potrivita pentru pielea dvs: piele grasa, sensibila, cu acnee, uscata etc.

  • Exfoliere doar din cand in cand

Chiar daca credeti ca o piele cu probleme (cosuri, etc) va beneficia de exfolieri dese, va inselati! Exfolierea si spalarea excesiva indeparteaza pielea sanatoasa si pot provoca daune profunde. Limitati exfolierea la maximum o data pe saptamana!

  • Spalare fara sapun

Nu va spalati pe fata cu sapun! Sapunurile obisnuite pentru spalarea mainilor pot fi dure si pot duce la uscarea excesiva a pielii. Alegeti un produs special de curatare pentru ten.

  • Protectie solara

Folosirea zilnica a cremei solare (chiar si iarna!) poate ajuta la prevenirea imbatranirii pielii din cauza razelor solare.

  • Exercitiu

Exercitiile pentru fata sunt excelente pentru redarea fermitatii si elasticitatii pielii.  Pielea va incepe sa straluceasca, va veti simti mai bine si veti arata mai bine!

  • Somn

Pentru o piele stralucitoare, este nevoie sa dormiti cel putin 7-8 ore pe noapte!

  • Fara stres

Din pacate, stresul poate face ravagii pe piele, cum ar fi ridurile premature si acneea. Incercati sa faceti meditatii, yoga sau sa iesiti la plimbare in natura in fiecare zi.

  • Fara fumat

Fumatul provoaca riduri, uscarea pielii si/ sau acnee. Stati departe de tigari.

  1. Mancare sanatoasa

Se spune ca esti ceea ce mananci, asa ca incercati sa incorporati acizi grasi omega-3 sanatosi in dieta, precum si multe fructe si legume.

Ingrijirea naturala, cheia pielii frumoase

Nu este nevoie numai de schimbari in modul de ingrijire, ci si de produse naturale care sa ingrijeasca pielea si sa ii mentina sanatatea naturala.  Atentie cand cumparati produse de ingrijire a pielii! Se estimeaza astazi ca exista peste 10.000 de substante chimice nocive in produsele de infrumusetare si de ingrijire a pielii! Acestea variaza de la substante cancerigene la pesticide!

Produsele naturale sustin frumusetea si sanatatea pielii si au efecte excelente de ingrijire a pielii. Incercati sa introduceti in rutina de ingrijire zilnica si produse naturale care hidrateaza si hranesc pielea si ii amelioreaza micile imperfectiuni.

Cremele Dacoderm sunt create cu plante medicinale romanesti, pline de seva si vigoare, cu un continut mare de substante bioactive. Nu contin parfumuri de sinteza, coloranti artificiale sau parabeni.

Crema de galbenele este ideala pentru refacerea aspectului tenului imbatranit si ridat si, in plus, este ideala pentru arsurile solare si vindecarea pielii.

Crema de tuia este ideala pentru crema deshidratata si sensibila si, folosita regulat, reda elasticitatea si fermitatea pielii, alaturi de stralucire si suplete.

Gama Dacoderm contine si produse de ingrijire externe pentru calcaie, sanatatea venoasa, hemoroizi sau iritatii!

Leave a Reply