Dermogent, ideal pentru întepaturile de insecte

Dermogent, ideal pentru întepaturile de insecte

Vremea frumoasa ne atrage ca un magnet catre plimbarile in natura. Dar acolo nu ne asteapta numai linistea padurilor si cantecul pasarilor ci si...intepaturile de insecte!

Inainte de a merge mai departe, trebuie sa va spunem ca intepaturile de insecte nu sunt un motiv de a evita iesirile in natura! Cu putina protectie le puteti preveni, iar cu ajutorul tincturii Dermogent de la Dacia Plant le veti trata rapid!

Pericolul intepaturilor de insecte

Cele mai mari 2 riscuri ale majoritatii intepaturilor de insecte sunt reactia alergica (poate fi fatala la unii oameni), infectia (mai frecventa si mai putin grava) si iritatia pielii.

Albine si viespi

Albinele si viespile apartin unei clase de insecte numite himenoptere. Cele mai multe intepaturi ale acestor insecte provoaca durerea la locul intepaturii si umflarea tesutului, insa nu sunt periculoase. Cu toate acestea, daca intrebati o persoana de ce ii este frica in natura, veti vedea ca intepaturile de albine sau viespi se afla pe unul dintre primele locuri!

Simptomele uzuale ale intepaturilor de albine pot include: durere, umflatura, roseata, mancarime, caldura, urticarie.  Primele masuri includ  indepartarea acului razuind usor cu un obiect cu margini tocite, cum ar fi un card de credit sau o unghie. Spalati bine zona cu apa si sapun, aplicati comprese reci si apoi tamponati zona cu Dermogent, tinctura de la Dacia Plant destinata ingrijirii pielii si a mucoaselor. Efectul tincturii Dermogent este vizibil dupa primele aplicari si grabeste vindecarea pielii. Este creat pe baza unui extract natural din rostopasca, tataneasa, coada-soricelului, musetel, plop-negru si propolis.

Uneori, intepaturile de insecte pot provoca simptome grave care indica posibilitatea unei reactii alergice care pune viata in pericol. Daca experimentati tuse, gadilaturi in gat, senzatie strangere in gat sau piept, probleme de respiratie, greata, ameteli, urticarie pe o parte a corpului sau transpiratie sunati la 112.

Tratamentul medical de urgenta poate include antihistaminice intravenoase, epinefrina, corticosteroizi sau alte medicamente.

Tantari

Mai mult enervanti decat periculosi, tantarii ne sunt alaturi, in casa sau afara, cat e vara de lunga. Intepaturile de tantari nu sunt periculoase (rar pot fi purtatori de boli), dar, in schimb, provoaca iritarea si umflarea pielii, insotita de mancarimi uneori insuportabile.

Prin scarpinare locurile intepaturilor se infecteaza deseori si ajungem sa avem adevarate rani pe picioare, maini sau fata. Pentru a evita suprainfectarea muscaturilor de tantari, Dermogent este solutia ideala. Prin plantele din compozitia sa linisteste iritatia si ajuta la vindecarea rapida a pielii!

Prevenirea intepaturilor de insecte

  • Pentru a reduce posibilitatea de a fi intepat de insecte, incercati urmatoarele atunci cand iesiti in natura:
  • Evitati sa folositi parfumuri sau alte articole parfumate.
  • Evitati imbracamintea viu colorata.
  • Evitati sa purtati sandale in iarba. Nu mergeti descult
  • Folositi produse de protectie (produsele cu ulei esential de lamaie sunt excelente)

Plimbare placuta!

Leave a Reply