PANDEMIQ cu quercetina Puterea naturii in doze concentrate

PANDEMIQ cu quercetina Puterea naturii in doze concentrate

O solutie naturala, bazata pe principii amare ne ajuta sa trecem cu bine peste amenintarile infectiilor respiratorii.

„Spala-te pe maini, dezinfecteaza-te, pune masca!” Toate aceste indemnuri au devenit automatisme, alaturi de clasicul sfat dat de parinti copiilor sau bunicilor: „Ai grija! Fereste-te!”.

Traim  vremuri marcate de spectrul unei pandemii fara precedent si invatam sa minimizam riscul de infectare prin orice metode. Regulile de conduita sanitara, firesti de altfel in orice sezon in care circula infectiile respiratorii, nu sunt insa suficiente pentru a evita imbolnavirile.

De aceea, este momentul sa ne gandim la cum putem creste rezistenta organismului in fata infectiilor de orice tip. Astazi ne confruntam cu o pandemie de coronavirus, dar cine stie la anul, sau peste doi ani ce alte infectii contagioase vor circula?

Primul pas catre un organism puternice este, fara indoiala, o viata sanatoasa. Iar viata sanatoasa inseamna  alimentatie cat mai naturala, multa miscare si minimizarea efectelor stresului cotidian.

„Usor de zis, greu de facut” este ceea ce tocmai v-a trecut prin cap, nu e asa? Nu este chiar atat de greu de facut, dar cu siguranta viata cotidiana actuala, nu ne ajuta foarte tare la indeplinirea acestui deziderat. Va propunem deci sa faceti cateva mici schimbari in zona alimentatiei si a miscarii si sa va luati un aliat natural puternic: PandemiQ.

PandemiQ si-a facut aparitia in lume in anul 2015, creat fiind de echipa de medici si de biochimisti de la Dacia Plant. Numele sau are la baza ideea ca un organism bine aparat este un organism gata sa se lupte chiar si in situatiile pandemice.  De atunci, mii de oameni au apelat la puterea PandemiQ si au invatat sa acorde organismului lor cea mai mare

Astazi, PandemiQ revine in lumina reflectoarelor si ne reaminteste puterile lui izvorate din vigoarea si sanatatea plantelor de leac! Versiunea noua: cu quercetina!

O solutie pentru sute de probleme

PandemiQ este un bitter care reinventeaza reteta bitterelor suedeze.  Acestea au fost readuse in atentia in secolul 18 si se bazau pe vechile retete de bitter inventate de Parcelsus. In vremurile moderne, bitter-ul suedez a fost popularizat de Maria Treben, un medic naturist austriac. Tonicul a avut un succes major ajutand la ameliorarea unui numar mare de afectiuni si la stimularea digestiei.

Renumitul bitter suedez incorpora in jur de douazeci de plante, iar Dacia Plant a facut un pas mai departe, ajungand la un numar de 67 de plante medicinale si ingrediente naturale!  PandemiQ Bitter cu quercetina este o solutie forte pentru mentinerea sanatatii organismului, eficient atat datorita numarului mare de plante din compozitie, cat si metodei speciale de extractie repetata, care asigura o concentratie dubla de principii active din plante fata de metodele uzuale de preparare.

De la angelica, astragalus si ashwaganda si pana la trifoi rosu sau turmeric, PandemiQ bifeaza tot alfabetul celor mai puternice plante in stimularea imunitatii!  In plus, are in compozitie miere si propolis.

Este creat special pentru a stimula imunitatea organismului si de a-i da acestuia armele necesare pentru a lupta cu infectiile de orice tip, precum si cu agresiunile din mediul extern.

In urma administrarii acestui bitter, intregul organism este revitalizat, tonifiat si detoxificat! Sistemul imunitar primeste un aport important de minerale si substante nutritive, fiind adus din nou in starea de echilibru si de putere maxima de actiune!

Sistemele respirator, digestiv si cardiac sunt printre primele care vor simti efectele benefice ale PandemiQ si vor reda, prin functionarea lor la cote maxime, tonusul intregului organism.

Poate cel mai important factor este acela ca PandemiQ ajuta organismul sa se refaca si sa reinvete sa se lupte eficient cu amenintarile externe. Reducerea starilor de oboseala, a epuizarii si surmenajului, precum si aportul de vitamine si minerale vor readuce corpul in echilibru si il vor lasa sa faca ceea ce stie cel mai bine, sa se apere de unul singur!

Quercetina

Quercetina, accentul de sanatate pus in varianta acestui bitter, este un flavonoid din grupa polifenolilor care are principii amare. Quercetina are efecte antioxidante si antiinflamatorii si ajuta la reducerea inflamatiei din organism, la reducerea stresului oxidativ, la controlul zaharului din sange si la prevenirea bolilor de inima.

Accentul adus de quercetina face din bitterul PandemiQ solutia indicata in sezonul rece, cand starile de epuizare sunt mai dese ca oricand si lasa poarta deschisa infectiilor virale.

Protejati-va sanatatea cu PandemiQ si restabiliti echilibrul intern al organismului. Pe cat de puternici veti fi in interior, pe atat de puternici veti fi si in exterior. Sanatatea inseamna echilibru si puterea de a lupta cu agresiunile externe.

Leave a Reply