Inspira forta naturii! Propolis si uleiuri esentiale, formula care invinge raceala!

Inspira forta naturii! Propolis si uleiuri esentiale, formula care invinge raceala!

Propolisul este substanta minune a naturii care poate infrange diverse infectii. In combinatie cu uleiuri esentiale special alese, el devine o arma redutabila impotriva infectiilor respiratorii.

Aceasta formula puternica este parte integranta a produselor BiSeptol, gama albastra de la Dacia Plant creata pentru a lupta impotriva infectiilor, in special a celor respiratorii.

Propolisul, impreuna cu extractele de plante si uleiurile esentiale, poate depasi chiar si mecanismele de rezistenta aparute in urma consumului mare de antibiotice si reprezinta o alternativa buna pentru ameliorarea celor mai „incapatanate” infectii.

Propolis

Proprietatile propolisului au fost intuite si descoperite din cele mai vechi timpuri. Asirienii, grecii, romanii, incasii si egiptenii foloseau deja pe scara larga produsul apicol rasinos creat din muguri si alte parti ale plantelor din jurul stupului, cu adaos de saliva, ceara si polen.

Propolisul are capacitatea, demonstrata stiintific, de a actiona asupra unui numar mare de agenti infectiosi si de a ajuta organismul uman sa lupte cu succes impotriva infectiilor.

Dacia Plant foloseste propolisul intr-o varietate de produse, dar in BiSeptol acesta ocupa un rol central, cu misiunea clara de a ajuta organismul sa lupte eficient impotriva infectiilor respiratorii. Efectele antimicrobiene, antifungice si antivirale sunt sporite de uleiurile esentiale din compozitia BiSeptol.

Uleiuri esentiale

Plantele medicinale sunt folosite in scopuri multiple dintre care se remarca mentinerea sanatatii, igienei si calitatii vietii. Un loc aparte il ocupa uleiurile esentiale extrase din plante care dispun de compusi antimicrobieni cu efecte bactericide sau bacteriostatice.

Uleiurile esentiale contin o mare varietate de metaboliti secundari care sunt capabili sa inhibe sau sa incetineasca cresterea bacteriilor, drojdiilor si mucegaiurilor.

BiSeptol are in compozitie un mix de uleiuri esentiale cu efecte puternice antibacteriene si care intensifica efectul albastrului de metilen, al propolisului si al plantelor medicinale (catina, echinacea, astragalus, ghimbir, anason si maslin).

Ienupar

In trecut, uleiul esential de ienupar era bine cunoscut pentru efectele sale antiseptice. Folosit mai ales in uz extern, era ideal pentru a preveni infectarea ranilor si reducea riscul de a dezvolta tetanos. De asemenea, uleiul esential de ienupar tonifica muschii, tesuturile, pielea, precum si alte sisteme care functioneaza in organism, inclusiv sistemul respirator, circulator, nervos, digestiv si excretor.

Pin

Uleiul esential de pin este excelent pentru decongestionarea cailor respiratorii si ajuta la fluidizarea si reducerea secretiilor si la ameliorarea congestiei mucoaselor.

Tea-tree

Uleiul de arbore de ceai poate inhiba cresterea bacteriilor care provoaca infectii ale sinusurilor si probleme respiratorii.  Frunzele de tea-tree au fost folosite de aborigenii australieni pentru a trata tusea si raceala. Inhalarea uleiului de arbore de ceai ajuta la atenuarea tusei.

Lamai

Uleiul de lamai este excelent pentru decongestionarea pasajelor nazale.

S-a demonstrat, prin numeroase studii, ca amestecul de propolis si uleiuri esentiale are o putere mai mare de actiune decat efectele propolisului sau uleiurilor esentiale luate separat.

BiSeptol are in compozitie combinatia ideala de ingrediente, printre care propolis si uleiuri esentiale. De aceea, poate fi folosit de intreaga familie pentru ca sezonul rece sa treaca fara episoade lungi de raceala.

Leave a Reply