Ghid de cadouri pentru Craciun

Ghid de cadouri pentru Craciun

Sarbatorile vin! Probabil cea mai indragita sarbatoare din an se apropie cu pasi repezi. Iubim Craciunul; iubim puterea lui de a schimba totul in jur, chiar si pentru cateva saptamani. Orasul luminat e mai frumos ca oricand, oamenii sunt mai buni, mai calzi si pentru o seara macar, uitam de toate si ne bucuram de ceea ce conteaza cu adevarat in viata – de familie. Chiar daca emotiile sunt cele care caracterizeaza Craciunul, de obicei, le transpunem si in cadori pentru cei dragi. Anul acesta ne-am gandit sa iti venim in ajutor cu idei inedite de cadouri. Ofera-le celor dragi cadouri sanatoase si cu adevarat utile.

PENTRU EA

Sunt multe lucruri ce pot fi oferite in dar femeilor si probabil ne gandim ca este foarte usor sa fie surprinse. Delicate si ingrijite tot timpul - putem alege sa le oferim produse de ingrijire personala. Dar nu uita! Femeile sunt foarte atente in general la ce produse folosesc. De aceea, noi iti propunem produse pentru ingrijirea personala pe baza de plante, fara parabeni, fara parfum de sinteză, fara coloranti artificiali.

Crema de Tuia ajuta la eliminarea micilor imperfectiuni ale fetei, Crema de galbenele hidrateaza in profunzime, Crema pentru picioare obosite alunga greutatea din picioare, Crema pentru calcaie reda netezimea, iar Crema Venvaris ajuta la ameliorarea varicelor si alungarea oboselii din picioare.

Cu siguranta vor aprecia atentia ta la detalii!

PENTRU EL

Barbatii, in general, sunt minimalisti cand vine vorba de lucrurile materiale. De aceea, s-ar putea sa petreci mult timp gandindu-te la cadoul ideal. Iti recomandam sa schimbi putin perspectiva anul acesta si sa te gandesti la ce ar avea nevoie cu adevarat.

Toata ziua pe drumuri, impartit intre serviciu si responsabilitatile de acasa, abia mai poate sa isi traga sufletul. Ii poti darui un pachet format din Magneziu Organic comprimate, Vitamina B cu drojdie si polen si Vitamina C1000 cu Zinc si D3 comprimate. Îl veti ajuta sa isi recapete energia si vitalitatea!

PENTRU CEI MAI MICI!

Ce alta bucurie mai mare le poti face copiilor decat dulciurile?  De data aceasta iti propunem sa mergi pe o varianta mai putin clasica. Un cos cu bunataturi de la Bun de Tot ii va face sa sara in sus de bucurie! Dulceturile nu contin zahar,  dar vor fi cu siguranta pe placul copiilor deoarece contin gustul proaspat al fructelor. Mos Craciun va pune in cos si unul sau mai multe sucuri delicioase.

PENTRU CEI MAI MARI!

Anul acesta, Mos Craciun s-a gandit si la studentii nostrii. El stie ca dupa binemeritata vacanta de sarbatori urmeaza... „stresiunea”: nopti nedormite, proiecte neterminate, zeci de pagini de invatat, emotii inaintea examenului. Ajuta-i sa treaca mai usor peste perioada solicitanta din timpul sesiunii cu kitul nostru pentru relaxare compus din: Emocalm ceai pentru armonia emotiilor, emocalm comprimate cu valeriana și emocalm dropsuri cu lavanda, roinita si ulei esential de portocala.

PENTRU BUNICI

Tot ce ne dorim pentru bunicii nostri este sa-i stim in siguranta. Și pentru ca sanatatea celor dragi este atat de importanta, dorim sa iti venim in ajutor cu o sulutie. Preventia este cheia sanatatii, de aceea iti propunem kitul de imunitate de la BiSeptol, 100% natural, compus din: BiSeptol dropsuri, BiSeptol comprimate cu artemisinina si chinia si BiSeptol spray cu argint coloidal, propolis si albastru de metilen. Este cadoul ideal pentru sezonul rece.

SECRET SANTA

Pe cine ai extras anul acesta? Colegul nou pe care nici nu il cunosti bine inca? Colegul cu care muncesti de o viata si i-ai umplut deja dulapul cu sosete si pulovere de Craciun? Indiferent de situatie, noi iti venim in ajutor cu o idee yummy. Am pregatit pentru tine dulceata si ceaiul Poveste de Sarbatori in  Editie Limitata de Sarbatori. Dulceata de visine este 100% naturala, fara zahar si cu un continut ridicat de fructe in compozitie; iar ceaiul are o aroma imbietoare de mar si vanilie. Ambalajul de sarbatori transforma aceste produse in cadoul ideal pentru Secret Santa in acest an.

Va dorim Sarbatori Fericite si o seara de Craciun magica!

Leave a Reply