5 sfaturi pentru o sănătate de fier

5 sfaturi pentru o sănătate de fier

Modul de viață sănătos, alături de un aport constant de vitamine și minerale joacă un rol cheie în menținerea unei sănătăți de fier.

Ori de câte ori ne simțim copleșiți de stres, lipsă de somn, kilograme în plus și de probleme de sănătate este momentul să luăm atitudine și să aducem câteva schimbări în modul nostru de viață. Uneori este de ajuns să facem câteva mici schimbări pentru ca organismul nostru să își revină la normal și să înceapă să funcționeze optim.

Câteva schimbări în dietă și mod de viață ne vor ajuta să fim mai sănătoși. Iată 5 motive pentru care aceste schimbări sunt bune și cum putem să ne redobândim și să ne păstrăm energia și pofta de viață.

  • Băile de soare. Lumina solară ajută la reglarea producției de melatonină în organism, necesară pentru a menține ritmurile circadiene ale corpului. De asemenea, ajută la menținerea unui echilibru hormonal, la îmbunătățirea circulației sângelui și la eliminarea toxinelor din organism. Susține absorbția calciului de către oase și ajută la sinteza vitaminei D3 în corpul uman.
    • Expunerea trebuie să se facă la soarele blând al dimineții sau către după amiază, iar obiceiul trebuie păstrat și în lunile reci, lumina solară ajutând enorm la păstrarea sănătății fizice și mentale.
  • Creșteți nivelul de mișcare fizică. Nu aveți motive să vă ascundeți în casă și să găsiți motive pentru a nu ieși afară, indiferent dacă este cald sau frig. Există îmbrăcăminte adecvată pentru orice sezon. Încercați să vă stabiliți o rutină pentru exerciții și să vă obișnuiți organismul cu mișcarea. Veți slăbi și veți fi mai energic și veți vedea că vă, pur și simplu vă veți simți mai bine. Pentru susținerea organismului nu uitați să vă alimentați corect cu alimente bogate în fier, magneziu, potasiu, vitamina C și E. În plus, suplimentați dieta cu suplimente naturale de calitate de la Dacia Plant.
  • Focus pe vitamina C. Una dintre cele mai cunoscute și puternice vitamine, cu efecte profunde asupra sănătății, nu trebuie să lipsească din dietă. Contribuie la zeci de procese esențiale pentru organism și are un rol puternic antioxidant. Este implicată în multe funcții ale corpului, inclusiv formarea de colagen, absorbția fierului, buna funcționare a sistemului imunitar, vindecarea rănilor și menținerea cartilajului, a oaselor și a dinților. În lunile calde este esențială deoarece ajută la menținerea sănătății pielii și protejarea împotriva razelor solare intense. Un supliment de Vitamina C Natural este benefic pe tot timpul anului, ajutând la completarea dietei alimentare.
  • Energie cu vitamina B. Vitaminele B sunt vitale pentru menținerea sănătății. Au un impact direct asupra nivelului de energie, a funcției creierului și metabolismului celular. De asemenea, ajută la prevenirea infecțiilor și ajută la creșterea numărului de globule roșii, a vederii, digestiei, funcției nervoase, a sănătății cardiovasculare și a tonusului muscular. Un aport constant de vitamina B este esențial pentru sănătatea noastră. Dacă nu vă plac în mod deosebit carnea, peștele, nucile și semințele, încercați suplimentarea dietei cu o sursă naturală de vitamine B, de la Dacia Plant.
  • Remineralizare.  Suplimentarea dietei cu minerale este esențială mai ales pentru cei îndrăgostiți de mișcare. Ca și Mg organic cu vitamina D3 reprezintă alegerea perfectă pentru cei care sunt obișnuiți să facă exerciții intense și care pierd mai mult decât alții minerale din organism, în special magneziu și potasiu. O hidratare corectă, alături de un supliment natural de calitate, ne ajută organismul să ne protejăm împotriva scăderii nivelului de energie și rezistență, a oboselii crescute, crampelor, amețelilor și a greții.

Odată ce ați făcut câteva schimbări esențiale, nu uitați nicio clipă de bunele obiceiuri! Vă veți bucura pe deplin de fiecare lucru învățat și veți fi mai sănătoși tot timpul anului!

Leave a Reply