BiSeptol – protecţie maximă şi eficienţă!

BiSeptol – protecţie maximă şi eficienţă!

Imaginează-ţi că te afli într-o pădure cu brazi înalţi şi inspiri adânc aerul rece, încărcat de aroma conurilor de brad şi de misterioasele accente de frunze, ciuperci şi fructe de pădure. Plămânii se încarcă de oxigen şi te simţi puternic, viu şi sănătos.

Scurta introducere este pentru a te duce direct în universul BiSeptol, gama de produse de la Dacia Plant care promite să te ajute să inhalezi aer din nou liber şi profund şi , în acelaşi timp, să te ajute să fii sănătos!

Acestea fiind spuse, trage o gură de aer şi să pornim în aventura BiSeptol, antiviralul cu viteză de acțiune sporită!

BiSeptol – acțiune antivirală, antibacteriană și imunostimulentă

Dacia Plant a pornit în aventura BiSeptol din dorinţa de a crea o gamă naturală, eficientă în ameliorarea virozelor şi a altor infecţii respiratorii, cauzate, în principal de virusurile respiratorii.

Atenţia acordată infecţiilor respiratorii este astăzi din ce în ce mai mare, din cauza numărului mare de  persoane atinse la nivel mondial.  Simptomele infecţiilor respiratorii variază de la simptome uşoare precum: nas înfundat şi uşoare dureri de gât, până la: tuse, febră şi complicaţii cum ar fi pneumoniile.

Medicina a avansat rapid în ultimii zeci de ani, iar descoperirea antibioticelor în anii 50 a fost hotărâtoare pentru creşterea speranţei de viaţă a oamenilor (cu până la 15 ani!) şi pentru controlarea unui număr mare de boli infecţioase, infecţii microbiene, fungice şi chiar virale.

A urmat însă o perioadă de folosire necontrolată a antibioticelor de către oameni şi de folosire in extenso în agricultură (pentru tratarea şi prevenţia bolilor plantelor şi animalelor) şi, ca urmare, a apărut rezistenţa la antibiotice. Astăzi, peste 70% din bacteriile patogene sunt rezistente la majoritatea antibioticelor de pe piață.  Există astăzi temerea reală că reapariția agenților patogeni „vechi” (micobacterii) și a agenților patogeni oportunisti (modificaţi) ar putea recrea epoca pre-antibiotică.

De ce am vorbit de antibiotice şi de rezistenţa la antibiotice? Pentru a demonstra că natura este extrem de puternică, iar agenţii patogeni au inteligenţa de a se adapta în timp, de a se transforma şi supravieţui.  Virusurile, la rândul lor, au o capacitate extraordinară de adaptare, de creare de noi tulpini virale şi de infectare a altor organisme.

Putem trage concluzia că, la fel cum agenţii patogeni se adaptează, la fel, natura poate oferi soluţii la noii agenţi patogeni , soluţii care se adaptează „din mers” ecosistemului actual.  

De aceea, credem în puterea compuşilor extraşi din seva naturii, care beneficiază de un complex de substanțe bioactive capabile să facă faţă cu brio infecţiilor.

BiSeptol este o gamă de produse care se adresează în special ameliorării infecţiilor respiratorii virale, dar şi susţinerii sistemului imunitar şi oferirii de efecte antivirale, antimicrobiene şi antifungice care să ajute organismul să se dezvolte şi să fie mai puternic şi mai sănătos.

Familia BiSeptol

Din gama BiSeptol fac parte BiSeptol sirop cu albastru de metilen și extract concentrat din plante; BiSeptol spray cu propolis, albastru de metilen si argint coloidal, fără alcool; BiSeptol drops - cu propolis si albastru de metilen; BiSeptol apa de gura cu albastru de metilen si eucalipt; BiSeptol cu artemisinina si chinina comprimate (Zn şi D3).

Dacia Plant a adunat într-o gamă unică cele mai puternice substanţe naturale cu efecte antivirale, antribiotice şi antifungice pentru ameliorarea rapidă a simptomelor infecţiilor respiratorii şi nu numai.  Produsele BiSeptol ajută la uşurarea respiraţiei şi la întărirea sistemului imunitar.

Răceli şi alte infecţii respiratorii

Este sezonul infecţiilor respiratorii cauzate de virusurile respiratorii care ne fac să ne simţim obosiţi şi bolnavi. Răcelile ne ţin în casă cu dureri de gât, de cap, nas care curge şi, de multe ori, febră. Putem să ne „târâm” prin răceală până când ne trece, dar putem şi să alegem câteva produse naturale care să ne pună mai repede pe picioare, să ne ajute să evităm complicaţiile şi să prevenim răcelile recurente.

Aici este locul în care gama antivirală BiSeptol îşi demonstrează pe deplin puterea şi oferă nu numai ingrediente naturale de top, ci şi o varietate de produse potrivite pentru fiecare membru al familiei şi pentru simptome diverse.

Puterea BiSeptol rezidă din ingredientele atent alese:

Propolis: Propolisul și extractele sale au numeroase aplicații în tratarea diferitelor boli datorită proprietăților sale antiseptice, antiinflamatoare, antioxidante, antibacteriene, antimicotice, antifungice, antiulcerice, anticancerigene și imunomodulatoare.

Miere:  mierea este utilă în vindecarea rănilor datorită proprietăților sale antibacteriene, antiinflamatorii și antioxidante. Unele studii sugerează, de asemenea, că mierea are proprietăți antivirale și antifungice.

Plante medicinale: un amestec echilibrat optim din plante medicinale care ajută la ameliorarea simptomelor şi grăbirea vindecării (cătină, măslin, echinacea, anason, astragalus, ghimbir şi uleiuri esenţiale de ienupăr, tea-tree, pin şi lămâi).

Argint coloidal: ajută la stimularea sistemului imunitar şi la combaterea infecțiilor datorită proprietăţilor imunostimulente şi antimicrobiene. Este prezent în BiSeptol spray cu propolis, albastru de metilen si argint coloidal, fără alcool, BiSeptol drops - cu propolis si albastru de metilen, BiSeptol apa de gura cu albastru de metilen si eucalipt.

Chinină: principala armă împotriva malariei, capabilă să ucidă microorganismele responsabile pentru declanşarea bolii, chinina este una dintre substanţele naturale cu un potenţial mare antiinfecţios. (prezentă în BiSeptol cu artemisinina si chinina comprimate (Zn si D3).

Artemisină:  Extrasă din pelin dulce, artemisina are puternice efecte antimicrobiene, fiind prezentă în remediile contra malariei. Este folosită deseori şi ca agent antitumoral (prezentă în BiSeptol cu artemisinina si chinina comprimate (Zn si D3).

Albastru de metilen:  o substanţă bioactivă cu efecte de îmbunătăţire a funcției celulare. Ajută la protejarea funcţiei nervoase şi are proprietăţi antimicrobiene.

Iarna aceasta înarmează-te cu BiSeptol! Vei fi mai puternic în faţa răcelilor şi gripelor şi îţi vei îngriji rapid şi eficient aparatul respirator.  Evită complicaţiile şi zilele inutile de simptome neplăcute cu ajutorul gamei BiSeptol. Multă sănătate!

Leave a Reply