În lupta cu durerile de gât

În lupta cu durerile de gât

Paza bună trece primejdia rea şi BiSeptol spray este aici să ne ajute să trecem cu bine peste durerile de gât şi să ne menţinem o igienă orală impecabilă!

Vine toamna, bine îmi pare! De fapt nu ne pare chiar atât de bine că vine cu ploi, frig şi, pe deasupra, cu viroze respiratorii. Fără a mai menţiona amestecul cumătrului COVID în toată această ecuaţie… Să te ţii sperieturi şi panică la fiecare durere de gât sau simptom de răceală!

Tocmai pentru că suntem cu toţi prevăzători şi precauţi, ne vom înarma cu cele mai bune sfaturi, soluţii şi produse pentru a trece peste această perioadă incredibil de grea şi de ciudată.

Ca de fiecare dată, vă propunem să apelăm la soluţii inspirate din natură cu efecte foarte bune în ameliorarea simptomelor afecţiunilor de sezon.  Astăzi ne vom lega de ingratele dureri de gât care însoţesc mai toate virozele respiratorii şi nu lasă să dormim şi să ne desfăşurăm activităţile zilnice.

Soluţia albastră

Mai ţineţi minte când la durerile puternice de gât mama ne badijona gâtul cu o compresă sau vată înfășurată pe un creion, înmuiată în „albastru de metil”? După ce ne durea gâtul, rămâneam cu o senzaţie atroce de disconfort din cauza badijonajului. Dar, din fericire, după nu mult timp durerile de gât cedau şi începea vindecarea.

Ei bine, efectele astea bune le putem obţine şi astăzi, cu o soluţie mult mai eficientă: BiSeptol spray cu albastru de metilen, propolis şi argint coloidal, fără alcool!

Soluţia tip spray de la Dacia Plant combină trei substanţe cu puternice efecte antiseptice menite a linişti rapid durerile de gât şi a promova vindecarea rapidă. Mai mult, soluţia este ideală pentru menţinerea sănătăţii cavităţii bucale prin ajutorul dat în tratarea infecţiilor orofaringiene şi ameliorarea inflamaţiei.

Sprayul este uşor de administrat şi aduce o muuuulllţţimeee de lucruri bune, graţie compoziţiei sale special create pentru lupta cu infecţiile din zona orofaringiană.

Trei cavaleri pentru sănătatea ta

Trei Doamne şi toţi trei vin acum în apărarea sănătăţii tale! Propolisul,  albastru de metilen şi argintul coloidal îşi dau mâna pentru a lupta cu efecte maxime împotriva infecţiilor respiratorii şi pentru a proteja sănătatea aparatului respirator.

Cei trei cavaleri nu numai că se vor lupta de la egal la egal cu inflamaţia, roşeaţa şi durerile de gât dar vor aduce o senzaţie de răcoare şi de calm în gâtul afectat de simptomele răcelii.

Cavalerul galben: Propolis

Propolisul este una dintre cele mai reprezentative substanţe pentru sintagma „sănătate din natură”. În natură, albinele folosesc propolisul ca un lac pe toate celulele fagurelui pentru a ajuta la etanșarea fisurilor și la crearea ușilor. În acest fel se asigură că este păstrată sănătatea întregului stup!

Albinele sigilează practic stupul şi îl transforma într-un mediu perfect aseptic cu ajutorul propolisului, iar noi putem folosi aceleași avantaje ale propolisului şi pentru sănătatea noastră orală! Reuşeşte să lupte cu o eficienţă uluitoare împotriva virusurilor, bacteriilor şi fungilor şi ajută organismul nostru să îşi regăsească echilibrul şi sănătatea. 

În plus, propolisul oferă o sursă unică de antioxidanți și ameliorează durerile de gât și alte infecții ale gurii și gâtului, cum ar fi aftele.

Cavalerul albastru: Albastru de metilen

Albastru de metilen este o substanţă cu puternice efecte antibacteriene şi antifungice şi era folosit pe scară largă în tratarea durerilor de gât şi a afecţiunilor din sfera orală. Modul de aplicare (prin badijonaj) dar şi folosirea incorectă, în exces, a albastrului de metilen a făcut ca acesta să nu mai fie o soluţie privită cu entuziasm în zilele noastre.

Încorporat însă într-un produs complex, cu dozaje optime, albastru de metilen îşi demonstrează capacitatea excelentă de lupta împotriva microbilor şi ajută la menţinerea sănătăţii orale.  Are şi puternice afecte analgezice şi cicatrizante.

Cavalerul argintiu: Argintul coloidal

Fără a mai avea nevoie de introduceri, argintul coloidal este cunoscut ca una dintre cele mai puternice substanţe cu efecte antimicrobiene!  Argint coloidal este o substanţă formată din mici particule de argint suspendate într-un lichid. Şi-a demonstrat efectele de susţinere a sistemului imunitar şi de combatere a infecţiilor de-a lungul timpului.

Cu toate acestea, este o substanţă care trebuie folosită cu atenţie, în produse atent dozate, din cauza faptului că folosirea sa în exces poate crea o serie de neplăceri .

Uleiurile esenţiale

Şi pentru ca toată acţiunea tuturor substanţelor să fie una sinergică şi concentrată, au fost adăugate uleriuri esenţiale de tea-tree, oregano sălbatic şi ravensara. Acestea potenţează efectele antimicrobiene, antivirale şi antifungice ale ingredientelor principale şi adaugă puterea lor de ameliorare a infecţiilor din sfera orală, precum şi efecte cicatrizante şi analgezice.

Simplu de folosit

Unul dintre marile atu-uri ale BiSeptol spray este uşurinţa de administrare şi portabilitatea sa. Uşor de luat oriunde în geantă, micul flacon de 20ml dispune de un număr suficient de pufuri pentru a te ajuta să treci cu brio peste un episod acut de inflamaţie, roşeaţă şi durere de gât.

Administrează oricând este nevoie 2-3 pufuri şi în curând nu vei mai resimţi senzaţia de zgârieturi în gât, durere şi inflamaţie.

Cu BiSeptol spray, durerile de gât rămân doar o amintire neplăcută!

Leave a Reply