Un strop de liniste

Un strop de liniste

Daca citesti aceste randuri, cu siguranta ai nevoie de putina liniste si relaxare, de momente care sa iti dea puterea sa scazi la minim volumul vietii din jurul tau si sa iti resetezi mintea si starea de spirit.

Din fericire, ai sosit la locul potrivit pentru ca iti vom spune cum poti sa ai momentul tau de liniste oriunde si oricand.

Ce este anxietatea?

Se vorbeste peste tot despre nivelurile crescute de anxietate inregistrate la intreaga populatie din cauza starii de incertitudine si teama pe care o resimtim zilele acestea. Ne simtim ori tristi fara motiv, ori fara pic de energie. Lucrurile care altadata ne relaxau astazi ni se par un chin. Ne vine din ce in ce mai greu sa citim, sa ne jucam cu copiii sau sa gatim. Izolarea a transformat refugiul de acasa in zona lucru si de scoala, iar normalitatea s-a reconfigurat. Vestile auzite zilnic de la televizor, prieteni sau social media nu fac altceva decat sa puna paie pe foc si sa ne alimenteze nelinistile, teama si stresul. Nu este de mirare ca raspunsul organismului este unul anxios.

Din pacate, se pare va vom fi nevoiti sa invatam sa traim intr-o lume noua, in care necunoscutul va avea o pondere importanta si va trebui sa ne adaptam unei noi realitati. Stresul si temerile noastre vor merge mana in mana o buna bucata de vreme de acum incolo. Va trebui sa reinvatam sa ne bucuram de cele mai mici lucruri care fac viata frumoasa: de plimbari, de natura, de pasari, de linistea padurii. De o cina linistita, de intalniri cu oameni care intr-adevar inseamna ceva in viata noastra, de carti si muzica.

Vom invata sa incetinim ritmul, sa respiram si sa privim spre interior. Va fi o calatorie pe care milioane de oameni o vor face in incercarea de a intelege lumea din jurul lor.

Un pic de ajutor

Ca sa putem trece cat mai usor de perioadele dificile din viata sau pur si simplu de starile inexplicabile de teama, de insomnii si palpitatii, ne intoarcem din nou la sursa primara de energie: la Natura!

Un produs de succes de la Dacia Plant este fara indoiala Emocalm. A ajutat mii si mii de oameni sa isi recapete linistea si energia si are puterea de a aduce cu adevarat schimbarile pozitive in viata noastra. Am decis acum sa mergem mai departe si sa il daruim si celor care nu sunt atat de obisnuiti cu administrarea suplimentelor naturale. Am pus un pic de magie, multa stiinta si foarte multa iubire si am realizat drops-urile Emocalm!

Dropsurile Emocalm au o formula unica pe piata si niste atu-uri imbatabile!

  • Sunt realizate doar cu ingrediente naturale
  • Nu dau dependenta si nici somnolenta!
  • Nu interfereaza cu capacitatea de a conduce masina
  • Contin uleiuri esentiale care ajuta la potentarea efectului plantelor medicinale din compozitie
  • Au un gust placut, dar nu au zahar! Sunt indulcite cu nectar de flori de cocos

Adio neliniste, bine ai venit stare de bine

Emocalm drops este bazat pe lavanda, roinita, valeriana, sunatoare si uleiuri esentiale. Formula speciala le face perfecte pentru a ne bucura de momente de liniste in viata noastra. Le putem lua oriunde cu noi, la serviciu, in vacante, la cumparaturi si ne vor ajuta sa ne pastram calmul si linistea in cele mai intense, aglomerate sau stresante momente.

Compozitia atent echilibrata dintre roinita, lavanda, sunatoare, valeriana, uleiuri esentiale (de portocal-dulce, menta salbatica si anason), miere si nectar de cocos are drept rezultat dropsuri delicioase si eficiente datorita actiunii lor calmante, usor sedative si de stabilizare psihoemotionala.  Formula Emocalm, regandita pentru a fi incapsulata in dropsuri ajuta regasirea starii optime de relaxare, la alungarea gandurilor anxioase si regasirea unui bun echilibru mental si emotional, la ameliorarea iritabilitatii si gestionarii stresului.

Echilibrul perfect al plantelor si ingredientelor naturale din Emocalm drops ne reda echilibrul interior

Roinita: din ce in ce mai studiata astazi pentru efectele sale de ameliorare a stresului, anxietatii, claritatii mentale si de echilibrare emotionala. S-a descoperit ca dozele optime de roinita ajuta la scaderea nivelului de stres, anxietate si hiperactivitate, cu un focus si o stare de calm mai bune.

Valeriana: utilizata in medicina alternativa ca un ajutor in tratarea problemelor de somn. Dat fiind faptul ca in Emocalm drops este atent dozata, valeriana contribuie la un foarte usor efect sedativ si la diminuarea stresului, a sindromului de oboseala cronica si a deficitului de atentie.

Lavanda: aromata lavanda are efecte clare impotriva anxietatii si a instalarii unei stari de calm interior si de relaxare. Sunt studiate astazi, fara un raspuns clar inca, efectele sale impotriva depresiei.

Sunatoarea:  este folosita in numeroase produse naturale pentru simptomele de depresie si a ameliorarii simptomelor conexe: nervozitate, oboseala, apetit slab si probleme cu somnul. Exista astazi cateva dovezi stiintifice puternice pentru capacitatea sa de a ameliora depresia usoara pana la moderata.

Emocalm drops este o solutie inovatoare, placuta la gust si eficienta pentru redarea starii de bine.  Dropsurile se iau de cateva ori pe parcursul zilei, conform prospectului, si va redau bucuria si pofta de viata.

Leave a Reply