Dacia Plant pune in vanzare 30 000 de maşti FFP2, la preţ de producator

Dacia Plant pune in vanzare  30 000 de maşti FFP2, la preţ de producator

Braşov, 29.04.2020: Dacia Plant continua sa se afle in prima linie de protecţie a sanataţii populaţiei şi pune in vanzare 30 000 de maşti de protecţie cu standard FFP2.

 

Pandemia cauzata de noul coronavirus este departe de a fi astazi stapanita. in Romania situaţia este una relativ buna faţa de cea din alte ţari europene, in special datorita masurilor de izolare sociala impuse de Guvernul Romaniei. Starea de urgenţa se apropie de sfarşit insa şi circulaţia libera a persoanelor va aduce noi provocari in limitarea raspandirii virusului SARS-CoV-2.

 

Dacia Plant continua sa fie fidela crezului sau, acela de a susţine starea de sanatate a oamenilor, şi se afla din nou in primele randuri in lupta contra noului coronavirus. Aşteptatul moment de relaxare a condiţiilor de izolare trebuie coroborat cu purtarea de maşti de protecţie de marea majoritate a populaţiei pentru a se reuşi prevenţia raspandirii in masa a noului virus.

 

De aceea. Dacia Plant a luat decizia de a achiziţiona un numar mare de maşti de protecţie şi de a le pune in vanzare catre populaţie cu 0% adaos comercial. Maştile FFP2 K95, maşti eficiente de prevenţie a transmiterii şi inhalarii de particule incarcate viral, vor fi puse in vanzare la preţul de 2,085 lei + TVA (per buc), in pachete de 50 de bucaţi.

 

Maştile de protecţie se impart in mai multe tipuri pe baza eficienţei de filtrare a particulelor mici. Maştile artizanale nu dispun de nici un fel de filtru şi pot reţine doar picaturi mari de saliva (provenite din tuse sau stranut), maştile chirurgicale au filtru de retenţie relativa a particulelor mai mari de 3 microni şi se recomanda a fi purtate de persoanele bolnave pentru a preveni contaminarea celor din jur, iar maştile cu filtru FFP1, FFP2, FFP3 sunt destinate atat protecţiei persoanei purtatoare, cat şi contaminarii celor din jur, avand o capacitate ridicata de filtrare, fiind destinate in special personalului medical.

 

FFP2 (N95), este o masca cu trei straturi, cu o capacitate de filtrare de cca 95% a particulelor ≥ 3 microni şi capacitate de retenţie a particulelor virale mici.

 

Dacia Plant a efectuat un import de 30 000 de maşti FFP2 (standard american N95), pe care le va pune in vanzare online pe site-ul propriu, la preţ de achiziţie.

 

 „Pandemia de coronavirus a generat reacţii dintre cele mai diverse. De la gesturi de ajutor umanitar fara precedent, pana la „tunuri” bazate pe vanzarea la suprapreţ a materialelor de protecţie şi a celor igienizante. Ne-a revoltat atitudinea companiilor decise sa faca profituri substanţiale in aceasta perioada grea, pe baza materialelor de protecţie şi prevenţie, extrem de cerute. De aceea am decis sa dam din nou o mana de ajutor populaţiei şi sa facem un import mare de maşti de protecţie FPP2 pe care sa le punem in vanzare fara adaos comercial.  Este modul nostru de a arata ca ne pasa” a declarat Claudia Burghelea, director de marketing Dacia Plant.

 

Compania braşoveana spera ca prin acest gest, de intermediere a vanzarii catre populaţie de maşti cu preţul cel mai mic posibil, fara a realiza nici un fel de profit, sa inspire şi alte companii care sa se alature eforturilor de prevenţie a noului coronavirus.

 

Va reamintim ca Dacia Plant a donat la inceputul lunii aprilie catre spitalele braşovene gel igienizant pentru maini, bazat pe alcool şi argint coloidal, pentru tot personalul din patru mari spitale.

 

DESCRIERE PRODUS

 

  • Mastile de protectie KN95 - FFp2 sunt certificate si aprobate CE. Aceste masti constituie o bariera eficienta de filtrare impotriva virusilor si a bacteriilor nedorite.
  • Mastile de protectie KN95 - FFp2 trebuie folosite de oricine in perioadele in care riscul de infectii respiratorii este crescut. Este recomandat sa folositi aceste masti in spitale, clinici, cabinete medicale, in spatii inchise aglomerate, in mijloace de transport in comun sau pe strada.
  • Prin forma sa ergonomica, aceasta masca devine potrivita oricarei fizionomii.
  • Se recomanda dezinfectarea mainilor inainte de a folosi masca, dupa orice atingere a mastii aflate pe fata precum si dupa indepartarea acesteia. Pentru dezinfectarea mainilor puteti folosi gelul igenizant Dacoderm.

 

Grad de protectie FFP2/KN95:

Mastile sunt realizate in conformitate cu standardul CE - EN149:2001 +A1:2009

Ţara de provienienţa: China

Pachetul contine: Set 50 bucati KN95, FFP2 Masca Protectie Respiratorie

 

 

Despre DACIA PLANT:

Dacia Plant este compania romaneasca cu produse naturale inspirate din reţetele tradiţionale, adaptate stilului modern de viaţa. Toate produsele Dacia Plant au concentraţii optime de substanţe active şi nu contin aditivi, conservanti, coloranti sau indulcitori artificiali. in fabrica de la Bod-Brasov, Dacia Plant produce peste 250 de tipuri de comprimate, tincturi, pulberi si siropuri bazate pe plante atent selectionate si pe extracte standardizate, precum şi produse alimentare naturale. Brandurile companiei sunt: Dacia Plant®, Interferonat®, ingerasul®, Sublima®, Calmotusin®, Specialiştii Plantelor®, Citonat®, Dacoderm®, Vitamine şi Minerale®, Alfa®, Bun de tot® şi Detoxicolon®. Pentru mai multe informaţii, accesaţi daciaplant.ro.

Leave a Reply