Sucurile Bun de Tot, sanatoase şi delicioase!

Sucurile Bun de Tot, sanatoase şi delicioase!

Surprinzator sau nu, foarte multi nu sunt mari fani ai consumului de fructe proaspete. Pentru acestia, dar si pentru iubitorii de alimente naturale, consumul de sucuri de fructe este o alternativa excelenta la completarea celor  5 portii obligatorii de fructe si legume proaspete din fiecare zi.

Ce poate fi mai placut decat sa bei un suc de fructe, plin de savoare si cu un gust si aroma puternice? Oricand, la orice ora, sucurile naturale sunt o placere si ne aduc intreaga savoare a naturii. Sucul de fructe are aproximativ acelasi continut de vitamine si minerale ca si fructele proaspete si contine in mare masura aceleasi produse chimice benefice , cum ar fi flavonoidele.  Marea diferenta este insa data de lipsa fibrelor regasita in fructele proaspete, motiv pentru care nu este indicata inlocuirea totala a fructelor cu sucuri, chiar si proaspat stoarse.

Bune si sanatoase

Sucurile Bun de Tot sunt produse din fructe proaspete si sunt pasteurizate la temperatura joasa pentru a pastra neatins tezaurul de substante nutritive din fructe. Acest proces este necesar pentru a elimina microorganismele si a evita inmultirea acestora si imbolnavirea. In plus, cand o parte din pulpa fructelor este amestecata cu sucul stors si rezulta un nectar delicios! Toate sucurile Bun de Tot sunt indulcite cu suc de struguri pentru a evita aportul de zahar rafinat si efectele negative ale acestuia. Sucul de struguri nu numai ca este foarte dulce si contribuie la un gust delicios cu aroma si savoarea sa, ci este, la randul sau, foarte bun pentru sanatate.  Printre beneficiile sucului de struguri se numara scaderea riscului de boli cardiovasculare prin scaderea colesterolului si mentinerea unei bune fluiditati a sangelui, dar si prin efectul de ameliorare a tensiunii arteriale crescute.

In sticla, nu in plastic

Ca parte a grijii pentru mediu, Dacia Plant a decis sa foloseasca pentru toate sucurile si dulceturile sale recipiente din sticla, reciclabile si sigure pentru mediul inconjurator. Dar am decis sa folosim acest tip de ambalaje si pentru a pastra neatins gustul sucurilor, nectarurilor si dulceturilor Bun de Tot si a le oferi o protectie mai buna. Acelasi gust delicios oricand decideti sa consumati Bun de Tot!

Avantajele sucurilor naturale

Este evident ca, un suc, cu cat este mai natural, cu atat este mai bun! Iar pastrarea continutului nutritional cat mai aproape de cel al fructelor proaspete face ca sucurile naturale sa aiba cateva avantaje importante pentru sanatatea noastra!
  1. Ofera energie naturala, deoarece consumam un intreg ansamblu de vitamine si minerale care ne tine in forma!
  2. Ajuta la hidratarea corecta. Chiar daca si persoanele care nu beau in mod obisnuit o cantitate suficienta de apa, se hidrateaza suficient atunci cand consuma cu placere suc
  3. Au aport de antioxidanti care ajuta la lupta cu radicalii liberi. Fructele sunt cunoscute pentru continutul bogat de antioxidanti, in special fructele de padure
  4. Ajuta la ameliorarea tensiunii arteriale crescute
  5. Ajuta la scaderea colesterolului
  6. Sucurile de fructe contribuie la functionarea corecta a sistemului digestiv
  7. Imunitatea este sustinuta de vitaminele din compozitia sucurilor de fructe, in special a vitaminei C.
 

Gustul, un regal

Sucurile Bun de Tot sunt insa in primul rand apreciate pentru gustul lor absolut unic! In fiecare sticla de suc sau nectar Bun de Tot veti regasi parfumul si gustul  fructelor proaspete si va veti bucura de atingerea naturii. De caise, fructe de padure, zmeura, aronia sau afine, sucurile si nectarurile Bun de Tot satisfac toate gusturile celor mici si celor mari. Si ce poate fi mai placut decat sa imparti cu cei dragi cele mai bune sucuri si nectaruri?
Leave a Reply