Femeile puternice cuceresc intreaga lume

Femeile puternice cuceresc intreaga lume Gingasia femeilor le face pe acestea sa para fragile si delicate. In realitate insa ele se aseamana mai degraba cu trestiile: firave, mladioase dar extrem de puternice in fata celor mai „suparate” urgii. Cu frumusetea lor ne incanta, cu gingasia lor ne emotioneaza, iar cu blandetea lor ne ingrijesc. Se spune ca este de ajuns sa le atingi cu o vorba buna si ele vor revarsa asupra ta fluvii de dragoste si grija. Dar, in plus fata de infinitele cai de a iubi si ingriji, femeile inchid cercul unei fiinte complete prin inteligenta si puterea lor de a schimba lumea. Nu degeaba in trecut se spunea ca in spatele unui barbat puternic se ascunde o femeie puternica. Ele au influentat istoria si civilizatia inca din cele mai vechi timpuri si continua astazi sa modeleze cu gratie realitatea din jurul nostru. Astazi reprezinta o adevarata forta si se pot exprima liber, demonstrand zi de zi ca sunt la fel de capabile ca si barbatii sa conduca lumea. Daca este sa vorbim despre puterea femeilor trebuie sa dam Cezarului ce este al Cezarului: capacitatea lor de a face zilnic o multime de lucruri, de la profesie, la ingrijirea casei si a copiilor, face din ele adevarati supraoameni! O femeie este capabila (spre diferenta de barbati!) sa se gandeasca simultan la un proiect de cercetare, la ce este nevoie pentru casa, ce va gati diseara, ce surpriza sa ii faca sotului si cum sa ajunga la antrenamentul copilului! Capacitatea aceasta de a fi mereu acolo unde este nevoie de ea si de a gandi mereu in avans este una dintre trasaturile care le fac deosebit de puternice. Caractere puternice – sprijin natural Plantele le pot ajuta pe femei sa faca fata cu succes provocarilor de zi cu zi! Sa poata sa isi atinga toate scopurile, de la cele profesionale, la cele legate de familie sau de latura emotionala. Ajutorul natural dat femeilor le va ajuta pe acestea sa fie pline de energie, sanatoase si sa aiba mintea brici!
  • Pentru imunitate de fier
Echinacea, astragalus, ghimbir sau ciupercile medicinale sunt cunoscute pentru efectelor lor imunostimulente. Cum femeile sunt cele care petrec timp indelungat muncind (job, la cumparaturi, la curatenie sau la activitatile copiilor), ele sunt cele care au nevoie de stimulente ale sistemului imunitar care sa le ajute sa se fereasca de infectii. Echinacea Forte este perfecta mai ales in sezonul rece deoarece  este un produs imunostimulent, care inhiba hialuronidaza si multiplicarea virusurilor, fiind recomandat in deficiente imunitare, infectii respiratorii si infectii rezistente la antibiotice sau recidivante. Imunostimulent sirop are la baza o reteta originala bazata pe plante si produse apicole care actioneaza atat asupra imunitatii organismului cat si asupra afectiunilor deja contactate ca urmare a slabirii mecanismelor imunitare. Adica fix atunci cand aduc copiii virozele de la scoala…. Noni -  un produs excelent, recomandat nu numai pentru functionarea normala a sistemului imunitar dar si pentru normalizarea procesului de diviziune celulara. Potentialul imens antioxidant al fructului de noni se traduce prin efecte antipsihotice, antifungice, antibacteriene si antiinflamatoare, valoroase in tratarea unor afectiuni cum ar fi artrita si tulburarile legate de sistemul nervos central.
  • Pentru o minte brici „de mama”!
Nu incercati sa intrati in mintea unei femei pentru ca veti fi infricosati! Se desfasoara miliarde de operatii pe secunda, se calculeaza zeci de posibilitati si se lucreaza la cinci proiecte simultan! Ca sa poata sa isi mentina mintea brici, femeile au nevoie din cand in cand de cate un ajutor. Iar cum relaxarea este un cuvant care nu prea se regaseste in vocabularul lor, plantele le pot veni in ajutor. Ginkgo Biloba este produsul natural cel mai des recomandat pentru normalizarea circulatiei cerebrale si eficientizarea randamentului intelectual. Emocalm Forte este perfect atunci cand in mintea femeilor se suprapun zeci si zeci de ganduri pe care nu le mai pot stapani! Emocalm Forte le va linisti mintea si le va permite sa se concentreze pe lucrurile cu adevarat importante.
  • Pentru sanatatea feminina
Puterea si energia femeii depind direct proportional de sanatatea ei. Iar aceasta, la randul sau, este in mare parte dictata de hormoni. De aceea, echilibrul hormonal este esential pentru a-i permite sa fie plina de energie, puternica si linistita. Fiecare varsta a femeii este diferita si are nevoie de solutii speciale, iar Dacia Plant a creat, prin gama Sublima, un ajutor nepretuit pentru fiecare dintre aceste varste. Estrogen Natural  - produsul contine fitoestrogeni, blanzi cu organismul femeii, care ajuta la prevenirea unui spectru larg de perturbari hormonale, de la tulburari menstruale si infertilitate, pana la menopauza. Progesteron Natural  – si acest produs contine fitoestrogeni care ajuta la echilibrarea nivelului de progesteron, esential pentru sanatatea femeii. HormonBalance 45+ – momentul menopauzei este un moment delicat pentru toate femeile, insa, daca este abordata corect, poate fi o perioada la fel de fructuoasa ca si celelalte momente din viata. Hormon Balance 45+ este bazat pe plante cu potential mare de echilibrare hormonala si are efect de contrabalansare a tulburarilor aparute la menopauza. Ajuta la reducerea pierderii de masa osoasa la reducerea procesului de imbatranire a pielii prin cresterea activitatii antioxidante, contribuie la ameliorarea starii psiho-emotionale. Sarcina femeilor nu este nicidecum una simpla! De la a avea o familie la a performa in cele mai dificile meserii, femeile nu inceteaza sa uimeasca prin puterea, energia, inteligenta si grija de care dau dovada. Acum, in plin martie, le dorim tuturor femeilor multa, multa sanatate si puterea de a face tot ceea ce isi doresc.
Leave a Reply