Ingerasul PufyPUF: Orice grija trece in sezonul rece!

Ingerasul PufyPUF: Orice grija trece in sezonul rece! Iarna este anotimpul preferat al copiilor jucausi si energici! Saniusul, patinajul, schiul sau bataile cu bulgari sunt cele mai tari distractii ale iernii, iar copiii nu se mai satura de joaca! Specificul iernii sunt insa si temperaturile scazute si un timp mai lung petrecut in interior. Acestea favorizeaza aparitia unor afectiuni „de sezon” cum ar fi gripa, raceala (guturaiul), virozele respiratorii, pneumopatiile si alte afectiuni acute din sfera ORL.  Combinatia temperaturi scazute, grupuri mari de oameni in interior si un sistem imunitar mai scazut sunt in aceasta perioada factori favorizanti ai declansarii acestor afectiuni. Cu toate acestea, iarna ramane anotimpul preferat al copiilor, iar noi trebuie sa le asiguram o ingrijire naturala cat mai buna astfel incat durerile de gat, tusea sau febra sa nu ii tina departe de zapada si distractie! Dacia Plant a creat trei solutii extrem de practice pentru ameliorarea rapida a simptomelor usoare de raceala si probleme digestive: Ingerasul PufyPUF Propolis si Echinacea spray, Ingerasul PufyPUF Propolis si Musetel spray si Ingerasul PufyPUF Salvie spray. Cele trei solutii sunt create exclusiv cu ingrediente naturale,  neavand in componenta zahar, coloranti si conservanti, iar atentia pentru copii a facut Dacia Plant sa se orienteze catre produse usor de folosit (spray), cu un gust placut, stabilit prin votul copiilor! Imunitate de fier Ingerasul PufyPUF Propolis si Echinacea spray este gandit ca o metoda usoara si eficienta de mentinere a imunitatii copiilor. In loc de a le administra tablete si ceaiuri cu echinacea sau alte plante imunostimulente, Ingerasul PufyPUF Propolis si Echinacea le asigura protectia zilnica prin intermediul catorva pufuri placute la gust si usor de aplicat. Copiii isi pot administra si singuri doza-puf, sticluta de Ingerasul PufyPUF Propolis si Echinacea fiind extrem de usor de utilizat. Imunitatea copiilor are nevoie de ajutor in timpul iernii, deoarece organismul este supus unui adevarat bombardament de germeni care circula in colectivitati in aceasta perioada si este pus suplimentar la treaba din cauza temperaturilor scazute la care organismul trebuie sa faca faţa.
  • Propolisul Unul dintre ingredientele principale din acest spray destinat susţinerii sistemului imunitar al copiilor si ingrijirii aparatului respirator este propolisul. Propolisul este folosit de mii de ani pentru proprietatile sale antiinfectioase si antiinflamatorii, care sunt in special eficiente in sfera ORL. Are proprietati antibiotice, antiinflamatorii si antiseptice fiind un gardian forte al sistemului imunitar.
  • Echinacea Echinacea, al doilea ingredient vedeta din acest spray,  este utilizata in mod traditional de sute de ani de catre amerindieni pentru tratarea infectiilor. Ajunsa ulterior in Europa, echinacea a devenit un remediu natural foarte raspandit. Gratie proprietatilor sale puternic imunostimulente, echinacea poate fi considerata unul din cele mai eficiente ''vaccinuri naturale'', fiind o planta practic lipsita de toxicitate sau reactii adverse. Studiile clinice au demonstrat eficacitatea echinaceei  in prevenirea bolilor, a otitei si a bolilor ORL in general (amigdalita, laringita, etc.).
Dezinfectant natural Ingerasul PufyPUF Propolis si Musetel spray este creat special cu gandul la prevenţia si ameliorarea afectiunilor respiratorii si digestive la copii. Cele mai frecvente neplaceri raportate de copii sunt durerile de gat si cele de burtica, iar ingerasul PufyPUF Propolis si Musetel spray este acum aici pentru a-i ajuta sa alerge din nou fara grija! Produsul ajuta in plus si la mentinerea sanatatii pielii si mucoselor.
  • Musetelul Ingredient vedeta in acest spray delicat, musetelul este o solutie excelenta pentru calmarea durerilor de burtica deoarece linisteste spasmele musculare si ajuta la o digestie buna prin stimularea secretiilor digestive.  Beneficiile lui nu se opresc insa aici, el fiind excelent pentru ingrijirea pielii, avand puternice efecte cicatrizante. La orice taietura, arsura sau iritatie, musetelul isi demonstreaza puterea de ingrijire si ajuta pielea sa se regenereze rapid şi frumos. Mai mult, are efecte benefice in afectiunile respiratorii: bronsite acute si cronice, traheite, traheobronsite; viroze respiratorii, stari gripale şi afectiuni ale cavitatii bucale, faringelui si amigdalelor: stomatite, gingivite, afte, faringite sau  amigdalite.
  • Propolis Propolisul aduce in ecuatie puterea de calmare a durerilor de gat si a ingrijirii cavitatii bucale. Valorizat de secole, propolisul este un remediu excelent pentru afectiunile aparatului respirator si pentru mentinerea sanatatii sistemului imunitar.
Fara dureri de gat, pentru cei alergici la propolis Ingerasul PufyPUF Salvie spray este special creat pentru ameliorarea afectiunilor cailor respiratorii pentru copiii alergici la propolis.  Are, ca si fraţii lui, puternice efecte antiinflamatoare, antispastice, antiseptice şi carminative, fiind indicat pentru mentinerea sanatatii aparatelor respirator si digestiv si a cavitatii bucale, faringelui si amigdalelor.
  • Salvia Salvia este folosita de sute de ani in medicina tradiţionala in afectiuni bucale, faringite, laringite, amigdalite, bronsite acute si cronice, viroze respiratorii, stari gripale, afectiuni digestive, enterocolite si colici abdominale. A fost mult timp considerata un adevarat panaceu, avand peste 60 de indicatii mentionate in textele istorice. Salvia ii va ajuta cu gentilete pe cei mici sa scape de durerile de gat!
Produsele PufyPUF spray sunt destinate copiilor cu varste de la 1 la 14 ani, fiindu-le alaturi ori de cate ori acestia se confrunta cu micile neplaceri ale afectiunilor de sezon sau ca un gardian vigilent al imunitaţii. PufyPUF sunt produse sub forma de spray, putand fi folosite cu usurinta de copii in orice moment al zilei. Ingerasul este un brand Dacia Plant - suplimente naturale pentru sanatatea si ingrijirea copiilor. Toate produsele Ingerasul sunt 100% naturale, nu au conservanti, coloranti sau aditivi chimici si sunt indulcite cu fructoza. Produsele Ingerasul sunt dedicate mentinerii sanatatii copiilor prin metode naturale si acopera nevoile de sanatate ale acestora de la stimularea imunitatii, combaterea febrei, ameliorarea tusei, combaterea viermilor intestinali sau ameliorarea durerilor de gat si burtica. Pentru mai multe informatii, vedeti produsele.
Leave a Reply