Dacia Plant
Dacia Plant - Produse 100% Romanesti

Produs 100% romanesc

Ceai de Paducel (fructe)

în stoc
3,27 lei
-
+
Prezentare generala
Ceaiul de paducel (fructe) este recomandat pentru functionarea normala a aparatului cardiovascular, reduce disconfortul ce apare la nivel cardiac si normalizeaza functia cardiaca. Este considerat un vitamnizant esential pentru imbunatatirea generala a organismului.

De ce ceaiurile Dacia Plant?
Ceaiurile de la Dacia Plant sunt realizate din plante medicinale autohtone. Gustul si proprietatile plantelor se pastreaza nealterate, datorita folosirii unui procedeu de taiere a plantelor, nu de macinare.

• Plantele din ceaiuri nu sunt tratate termic sau chimic.
• Sunt conforme cu standardele de calitate europene.
• Nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali.

Forma prezentare: 50g
Cod produs: 111278

Produsul nu contine coloranti si conservanti.

Mod de administrare

Intern:
Maceratul la rece – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.
Infuzia – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.

Observații:
Se recomanda administrarea in cure indelungate (peste 6 luni).

Contraindicatii

Intoleranta la paducel.

Contribuie la

- imbunatatirea fluxului coronarian;

- normalizarea functiei cardiace;

- reducerea disconfortului ce apare la nivel cardiac;

- mentinerea in limite normale a ritmului cardiac si a tensiunii arteriale;

- imbunatatirea tonusului cardiac;

Ingrediente

paducel (Crataegus monogyna) - fructe.
Paducelul face parte din familia Rosaceae. Atat florile cat si fructele sunt un adevarat elixir in bolile cardiovasculare, motiv pentru care este una din cele mai folosite plante din Europa, unde aceste afectiuni constituie cauza numarul unu de mortalitate. Utilizat ca remediu terapeutic din cele mai vechi timpuri, paducelul isi datoreaza eficienta complexului de principii active, capacitatea sa curativa fiind insa mult diminuata prin prelucrarea termica a plantei (ceaiurile fiind obtinute de obicei prin fierberea produsului), motiv pentru care, se recomanda administrarea paducelului sub forma de pulbere, macerat la rece sau tinctura, forme de extractie care pastreaza nealterate proprietatile plantei.
Mai multe informatii
Afectiuni Cardiovascular
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Ceai de Paducel (fructe)
Rating-ul dumneavoastra