Puternic si sanatos in sezonul friguros. 10 sfaturi bune!

Puternic si sanatos in sezonul friguros. 10 sfaturi bune!

Nu va speriati de anotimpul rece! Bucurati-va de fiecare zi cu soare si de fiecare zi in care ploaia canta pe acoperisuri! Aflati cum puteti indragi toamna!

Alungati gandurile negre si schimbati subiectele de conversatie atunci cand auziti in jurul dumneavoastra numai discutii legate de frig, pretul la incalzire si zilele lungi de iarna care vin.  Porniti cu soarele in suflet in aceasta toamna si invatati cum sa va feriti de infectiile virale ca sa gustati cu adevarat frumusetea toamnei.

Cea mai buna arma impotriva bolii este preventia! Nimic nu poate egala o atitudine preventiva in timpul sezonului rece, dar asta nu se refera sa ne facem stocuri de picaturi nazale si medicamente contra febrei si a durerilor de gat.

Atitudinea preventiva inseamna a ne proteja pe timpul zilelor reci si de a-i da organismului armele necesare pentru a face fata asaltului virusurilor. Iata 10 sfaturi care va vor tine departe de raceli, gripe si alte infectii respiratorii care vor „haladui” libere pe masura de zilele se scurteaza si devin din ce in ce mai neprietenoase.

  • Imbracati-va adecvat

Adecvat nu inseamna sa va infofoliti cu un pulover gros si o haina si mai groasa. Ci sa puneti mai multe haine subtiri, una peste cealalta, ca foile unei cepe. Pastreaza mai bine caldura corpului si puteti da jos, pe rand, una cate una, cand vi se va face cald.

  • Plimbati-va cat mai mult

Desi pare contra ratiunii de a va feri de frig, miscarea in aer liber este o modalitate buna de preventie a imbolnavirilor. Aerul curat ajuta la oxigenarea creierului si a intregului organism, pasul alert va pune sangele in miscare si, astfel, veti ajuta organismul sa devina mai puternic si sa isi creasca imunitatea.

  • Beti lichide calde

Bauturile calde sunt aliatul dumneavoastra in anotimpul rece. O supa sau un ceai fierbinte va ajuta sa va incalziti si furnizeaza substante nutritive esentiale pentru mentinerea unei imunitati bune. Iar daca raciti, trebuie sa stiti ca bauturile calde pot reduce simptomele de tuse, stranut, durere de gat, frisoane sau oboseala.

  • Mancati multe fructe si legume

Toamna este un adevarat regal cand vine vorba de fructe si legume! Mancati cat mai multe, cat mai variat, cat mai colorat! Veti infuza organismul cu sute de substante nutritive, vitamine si minerale care va vor ajuta sa fiti mai puternic!

  • Apelati la plante cu efect antiviral

Nu sunt un mit, ci efectele lor sunt cat se poate de reale. In ultimele decade zeci de plante au fost studiate pentru efectele lor de a inhiba diferite virusuri, pornind de la cele ale gripei si pana la virusurile herpesului, HIV sau al hepatitei B. Pentru raceli si gripe cele mai bune sunt echinacea, oregano, menta, tea-tree, soc, astragalus si ghimbir.

  • Mentineti sanatatea cailor respiratorii

Calea de intrare a virusurilor este prin caile respiratorii, iar o igiena buna si constanta a acestora ajuta la scaderea riscului de contaminare. Faceti zilnic gargara cu apa de gura BiSeptol pentru a mentine zona bucala igienizata. Suflati des nasul si curatati delicat cu apa calda.

  • Stimulati imunitatea

Vitaminele, mineralele si substantele nutritive imunostimulente trebuie sa va fie zi de zi aproape. Comprimatele BiSeptol cu echinacea, chinina, artemisinina, zinc, vitamina D3 si uleiuri esentiale, stimuleaza imunitatea si au efect foarte bun impotriva infectiilor virale si simptomelor acestora.

  • Combateti din fasa durerile de gat

La primele semne de „zgarieturi” pe gat, apelati la siropul BiSeptol. Este emolient, placut la gust si, mai ales, eficient. Va lua cu mana durerea de gat si va contribui la ameliorarea rapida a celorlalte semne de raceala. Cu efectele lui antivirale si imunostimulente este ideal pentru combaterea racelii de la primele semne.

  • Tineti bomboanele BiSeptol la indemana

Va ajuta sa respirati mai usor, combat durerile de gat si pastreaza caile respiratorii sanatoase si curate.

  • Tineti in casa produsele BiSeptol

Gama BiSeptol este special creata pentru sanatatea cailor respiratorii si va ajuta sa preveniti infectiile virale specifice anotimpului rece. Aveti la dispozitie siropuri, comprimate, bomboane, apa de gura si spray. Fiecare este dedicat prevenirii sau ameliorarii simptomelor racelii, fiecare este preferat de cate un membru al familiei. Pregatiti-va sa infruntati lunile reci cu cele mai bune arme impotriva racelii si gripei.

Leave a Reply