Beneficiile siropului cu catina si miere Beeo

Beneficiile siropului cu catina si miere Beeo Siropul Beeo cu catina si miere, este un produs 100% natural, cu extract Smart Raw Active, avand ca inspiratie metoda spagirica (alchimica) de obtinere a extractelor din plante. Aceasta metoda imbina principiile alchimiei medievale cu tehnologia si aparatura secolului XXI, realizand un produs foarte concentrat in principii active si extraordinar de usor de asimilat de catre organismul uman, in functie de necesitatile acestuia. Extractul Smart Raw Active – este produs la temperaturi ambientale (≤40º), fapt care garanteaza mentinerea nealterata a tuturor proprietatilor plantelor. Spre deosebire de alte siropuri aflate in comert Siropul Beeo cu catina si miere contine 80% miere de salcam, care nu a fost filtrata, tratata termic, sau falsificata cu zaharuri, provenind  din stupi intretinuti pe principii traditionale si ecologice in scopul mentinerii tuturor beneficiilor terapeutice. Mierea este un produs apicol rezultat prin transformarea si prelucrarea de catre albine a nectarului florilor si depozitat in celulele fagurilor pentru a constitui hrana populatiei din stup. Conform Medicinii Traditionale Chineze,  mierea este un factor “yin” care calmeaza sistemul nervos si ajuta la regenerarea sau crearea unor tesuturi noi. Mierea de albine a fost folosita din timpuri preistorice atat ca aliment, cat si ca medicament. Mierea de salcam este declarata „hrana vie” datorita numarului impresionant de substante nutritive pe care le contine, 435 la numar. Printre acestea se numara vitaminele B1, B2, B,6, B12, B9 (acid folic); enzime, fitohormoni (hormoni vegetali), acizi, flavonide (substante antioxidante), dextrina, factori antibiotici, dar si substante minerale (calciu, potasiu, siliciu, magneziu, sodiu, fosfor, cupru, calciu si sulf). Catina din acest sirop este de calitate superioara, provine dintr-o cultura aflata in conversie catre cultura ecologica si a fost aleasa ca ingredient deoarece fructul de catina contine de 2 ori mai multa vitamina C decat macesul si de 10 ori mai mult decat citricele, el constituind o importanta sursa de vitamina C. Planta mai contine: vitaminele B1, B2, E, P, PP, provitamine D, carotenoide (α si β-caroten, licopina, zeaxantina), acid folic, flavonoide (quercetina, kaempferol, siringetina, isoramnetina, miricetina). In medicina traditionala romaneasca fructul de catina se utilizeaza datorita proprietatilor tonifiante generale, antiscorbutice, astringente si bactericide in diferite tipuri de afectiuni: avitaminoze, diaree, anemii, boli de ficat, astenie de primavara etc. Datorita efectului bactericid se recomanda in infectii gastrointestinale si cutanate (stimuleaza epitelizarea tesuturilor). De asemenea, planta se mai foloseste in geriatrie si oncologie (ca intaritor). Uleiul extras din coaja fructelor are actiune antiinflamatoare, fiind recomandat in ulcere, afectiuni ginecologice si arsuri. De asemenea, catina se utilizeaza in: boli pulmonare, tuse, raceli, febra, inflamatii, abcese, toxicitate, constipatie, tumori si boli ginecologice. Mecanism de actiune al siropului Beeo -vitaminizant, datorita continutului ridicat de vitamina C, precum si de alte vitamine: B1, B2, E, P, PP si provitamine D, -remineralizant, datorita sarurilor minerale de: Ca, Mg, K, Fe, Na etc, -antiastenic, -puternic antioxidant, produce neutralizarea radicalilor liberi, datorita urmatoarelor substante bioactive: vitamine (C, E, PP), carotenoide, flavonoli, acizi fenolici si trans-resveratrol. Intr-un studiu publicat in ISRN Farmacologie, cercetatorii au descoperit ca izomerii cis ai carotenoidelor au capacitatea de a intrerupe reactiile radicalice in lant, oprind astfel efectul in cascada al proceselor oxidative. Substantele carotenoide sunt cei mai puternici captatori biologici ai radicalului de oxigen singlet, a carui crestere peste limite poate avea ca rezultat distrugerea unor structuri celulare, fenomen cunoscut sub denumirea de stres oxidativ.   Incearca acum noul Beeo sirop cu catina si miere
Leave a Reply