-10%

Ceai de Anghinare

Rating:
100% of 100
în stoc
Pret special 5,40 lei Pret standard 6,00 lei
Prezentare generala

Atunci cand va confruntati cu probleme de sanatate ce va afecteaza ficatul, ceaiul de anghinare devine solutia perfecta care curata si protejeaza ficatul, acesta este recomandat pentru producerea si eliminarea bilei precum si pentru protejarea si regenerarea celulelor hepatice.

De ce ceaiurile Dacia Plant?

Ceaiurile de la Dacia Plant sunt realizate din plante medicinale autohtone. Gustul si proprietatile plantelor se pastreaza nealterate, datorita folosirii unui procedeu de taiere a plantelor, nu de macinare.

• Plantele din ceaiuri nu sunt tratate termic sau chimic.
• Sunt conforme cu standardele de calitate europene.
• Nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali.

Forma prezentare: 50g
Cod produs: 111259

Produsul nu contine coloranti si conservanti.

Mod de administrare

Pulberea cu utilizare sublinguală– planta se macină fin cu o râşniţă electrică. Se ia câte o linguriţă rasă de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se ţine sub limbă timp de 10-15 minute, după care se înghite cu apă.

Maceratul la rece – se prepară dintr- o lingură cu plantă adăugată la 250 ml de apă, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se utilizează 2-3 căni pe zi, cu 30 de minute înainte de mesă.

Infuzia – se prepară dintr-o lingură cu plantă adăugată la 250 ml de apă clocotită, se menţine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se utilizează 2-3 căni cu infuzie pe zi, cu 30 de minute înainte de mesă.

În cazul utilizării îndelungate la fiecare 6 săptămâni se fac 10 zile de pauză.

Contraindicatii

Intoleranta la anghinare.

Contribuie la

-susţine secreţia şi eliminarea bilei,

-protejează şi regenerează celulele hepatice,

-detoxifică ficatul,

-menţine concentraţiile normale ale colesterolului şi grăsimilor în sânge şi la nivelul ficatului,

-creşte pofta de mâncare,

-normalizează tranzitul intestinal încetinit,

-susţine diureza,

-menţine concentraţia normală a acidului uric în sânge,

-combate stările de oboseală şi surmenaj.

Ingrediente

anghinare (Cynara scolymus) - frunze.
Anghinarea face parte din familia Asteraceae, fiind o planta erbacee, perena, cu frunze mari, spinoase si flori mari de culoare violacee si forma globuloasa. Originara din Etiopia, anghinarea este una din cele mai vechi plante medicinale cunoscute in istoria umanitatii, ea traversand Egiptul Antic pentru a ajunge in Europa de Sud. Grecii si romanii utilizau anghinarea pentru tratarea icterului, dispepsiei si afectiunilor urinare. In medicina traditionala, frunzele de anghinare erau folosite pentru proprietatile coleretice si diuretice.
Mai multe informatii
AfectiuniFicat
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Ceai de Anghinare
Rating-ul dumneavoastra
Am gasit alte produse care v-ar placea!