Dacia Plant
Dacia Plant - Produse 100% Romanesti

Produs 100% romanesc

în stoc
8,18 lei
-
+
Prezentare generala
Ceaiul de Catina este excelent pentru intarirea sistemului imunitar, protejeaza organismul de raceli si gripe. Confera vitalitate si reprezinta un plus de energie. Contine un aport mare de vitamina C, vitaminele B, fier, sodiu, potasiu, ingrediente esentiale pentru un organism revigorat. De ce ceaiurile Dacia Plant? Ceaiurile de la Dacia Plant sunt realizate din plante medicinale autohtone. Gustul si proprietatile plantelor se pastreaza nealterate, datorita folosirii unui procedeu de taiere a plantelor, nu de macinare. • Plantele din ceaiuri nu sunt tratate termic sau chimic. • Sunt conforme cu standardele de calitate europene. • Nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali.
Forma prezentare: 50g

Produsul nu contine coloranti si conservanti.

Contribuie la

Intern:

-contribuie la apararea naturala a organismului,

- sutine sistemul imunitar.

Ingrediente

catina (Hippophae rhamnoides) - fructe.

Mod de administrare

Intern:

Pulberea - planta se macina cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita cu pulbere de patru ori pe zi. Pulberea fie se tine sub limba sau se mesteca timp de 10-15 minute (dupa care se inghite cu apa), fie se adauga la o lingura cu miere de albine.

Maceratul la rece - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa (o cana), se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, iar apoi se strecoara. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi cu 30 minute inainte de masa.

Infuzia - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita (o cana), se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, iar apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi cu 30 minute inainte de masa. in cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.

Contraindicatii

Intoleranta la catina.
In medicina traditionala romanească fructul de catina se utilizeaza datorita proprietatilor tonifiante generale, antiscorbutice, astringente si bactericide in diferite tipuri de afectiuni: avitaminoze, diaree, anemii, boli de ficat, astenie de primavara etc. Datorita efectului bactericid se recomanda in infectii gastrointestinale si cutanate (stimuleaza epitelizarea tesuturilor). De asemenea, planta se mai foloseste in geriatrie si oncologie (ca intaritor). Uleiul extras din coaja fructelor are actiune antiinflamatoare, fiind recomandat in ulcere, afectiuni ginecologice si arsuri.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Ceai de Catina
Rating-ul dumneavoastra