Ceai de Catina
Forma prezentare: 50g
Produsul nu contine coloranti si conservanti.
Produsul nu contine coloranti si conservanti.
Intern:
Pulberea - planta se macina cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita cu pulbere de patru ori pe zi. Pulberea fie se tine sub limba sau se mesteca timp de 10-15 minute (dupa care se inghite cu apa), fie se adauga la o lingura cu miere de albine.
Maceratul la rece - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa (o cana), se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, iar apoi se strecoara. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi cu 30 minute inainte de masa.
Infuzia - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita (o cana), se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, iar apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi cu 30 minute inainte de masa. in cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.
Intern:
-contribuie la apararea naturala a organismului,
- sutine sistemul imunitar.