Dacia Plant
Dacia Plant - Produse 100% Romanesti

Produs 100% romanesc

Tamov comprimate masticabile

Epuizat din stoc
18,53 lei
Prezentare generala

Fara greata

Tamov comprimate este recomandat pentru imbunatatirea starii generale a organismului si combaterea starilor de greata din timpul sarcinii si dupa mesele copioase.

Forma prezentare: 60 comprimate

Produsul nu contine coloranti si conservanti.

Contribuie la

- combaterea starilor de greata cauzate de raul de miscare in timpul calatoriilor (cu autovehicule, pe mare, cu avionul), in timpul perioadei de sarcina si dupa mesele copioase.

Ingrediente

Ingrediente/comprimat: busuioc (Ocimum basilicum) - extract hidroetanolic 10:1 cu 2% taninuri (pe suport de 10% maltodextrina) din parti aeriene (150 mg); ghimbir (Zingiber officinalis) - radacini (100 mg); salvie (Salvia officinalis) - extract hidroetanolic 10:1 (pe suport de 5% maltodextrina) din frunze (100 mg); pippali (Piper longum) - seminte (50 mg); lamaie (Citrus limonum) - extract hidroetanolic 4:1 (pe suport de 15% maltodextrina) din fructe (50 mg); uleiuri esentiale de: lamaie (Citrus limonum)(5 mg), menta (Mentha arvensis)(5 mg).

Mod de administrare

Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1-2 comprimate la  fiecare masa sau la nevoie. Pentru reducerea starii de greața și a vomei provocate de mișcare (mașina, avion sau vapor), se administreaza cate 1-2 comprimate inainte cu o ora de calatorie, iar in timpul calatoriei, la nevoie, cate 1-2 comprimate fiecare 3-4 ore.
Copii intre 7 si 14 ani: cate 1/2 de comprimat la  fiecare masa sau la nevoie. Pentru reducerea starii de greața și a vomei provocate de mișcare (mașina, avion sau vapor), se administreaza cate 1/2 de comprimat inainte cu o ora de calatorie, iar in timpul calatoriei, la nevoie, cate 1/2 de comprimat la fiecare 3-4 ore.

Comprimatele se dizolva in cavitatea bucala, dupa care nu se consuma nimic timp de 30 de minute.

Contraindicatii

Alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.
Tamov comprimate este recomandat pentru imbunatatirea starii generale a organismului si combaterea starilor de greata.
Mai multe informatii
Afectiuni Digestiv
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Tamov comprimate masticabile
Rating-ul dumneavoastra
Am gasit alte produse care v-ar placea!