Dacia Plant
Dacia Plant - Produse 100% Romanesti

Produs 100% romanesc

Ceai de Ghimbir

în stoc
5,34 lei
-
+
Prezentare generala
Ceaiul de Ghimbir este recomandat pentru functionarea normala a digestiei, reducerea gretei data de raul de miscare, cresterea poftei de mancare si sustinerea bunei functionari a circulatiei periferice.

De ce ceaiurile Dacia Plant?
Ceaiurile de la Dacia Plant sunt realizate din plante medicinale autohtone. Gustul si proprietatile plantelor se pastreaza nealterate, datorita folosirii unui procedeu de taiere a plantelor, nu de macinare.

• Plantele din ceaiuri nu sunt tratate termic sau chimic.
• Sunt conforme cu standardele de calitate europene.
• Nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali.

Forma prezentare: 50g
Cod produs: 111289

Produsul nu contine coloranti si conservanti.

Mod de administrare

Intern:

Pulberea cu administrare sublinguala - planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate un varf de lingurita de 3-4 ori pe zi. Pulberea se tine sub limba sau se mesteca timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa. Maceratul la rece - se prepara din 1-2 lingurite cu pulbere adaugate la 250 ml de apa (o cana), se mentine timp de 6 ore la temperatura camerei, iar apoi se strecoara. Se administreaza 2-3 cani cu macerat pe zi.

Infuzia - se prepara din 1-2 lingurite cu planta adaugate la 250 ml de apa clocotita (o cana), se mentine timp de 10-15 minute la temperatura camerei, iar apoi se strecoara. Se administreaza 2-3 cani cu infuzie pe zi.


in cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.

Contraindicatii

Intoleranta la ghimbir.

Contribuie la

Intern:

-contribuie la mentinerea greutatii corporale in limite normale,

-combate starile de greata,

-reduce disconfortul asociat raului de miscare,

-imbunatateste digestia,

-mentine concentratiile colesterolului si trigliceridelor din sange in limite normale,

-asigura buna functionare a circulatiei periferice.

Ingrediente

Ingrediente: ghimbir (Zingiber officinale)- radacini.
Ghimbirul se intrebuinteaza datorita efectului incalzitor pentru cresterea capacitatii digestive, digestie dificila, indigestii, in stari de balonare, anorexie (lipsa poftei de mancare), rau de miscare, insuficienta circulatorie periferica, greata, voma, precum si in afectiuni respiratorii caracterizate de amplificarea calitatii de rece: astm bronsic, sinuzit, raceala, viroze respiratorii, sinuzita.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Ceai de Ghimbir
Rating-ul dumneavoastra