Reteta Silueth fibre cu dulceata de afine

Sublima Silueth Fibre pulbere este la fel de eficientă și dacă o prepari altfel. Cele peste 80% de fibre vegetale în combinație cu Bun de tot Afine dulceața, nu numai că îți dau energie, dar te ajută să slăbești, creează o stare de sațietate, fără să te simți înfometat. Încearcă și tu!

[video width="848" height="480" mp4="https://www.daciaplant.ro/articole/wp-content/uploads/2017/08/Reteta-Silueth_dulceata.mp4"][/video]

Ingrediente:
3 -5 lingurițe de Sublima Silueth Fibre pulbere
100 ml apă caldă
4-5 lingurițe de Dulceață de Afine Bun de Tot

Se adaugă 20-30 grame de  Sublima Silueth Fibre pulbere, echivalentul a 3-5 lingurițe, peste care se toarnă 100 ml de apă caldă. Se amestecă timp de 30-40 secunde până obțineți consistența unei budinci.  La final, completați cu 4 lingurițe de dulceață de afine.

 

Lasa un comentariu. Multumim!
Top

Livrare Gratuita Pentru Comenzi Peste 130 lei

Metode de Plata Cu cardul sau ramburs

Suport Online Luni-vineri :10:00 - 15:00

Magazinul online daciaplant.ro este dedicat exclusiv comenzilor catre persoane fizice

Dacia Plant SRL titular al proiectului “Construire hale, birouri, extindere si recompartimentare corpuri de cladire existente”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare “continuarea procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare ” pentru proiectul “Construire hale, birouri, extindere si recompartimentare corpuri de cladire existente” propus a fi amplasat in Bod. str. Harmanului, fn, jud. Brasov. Proiectul deciziei de incadrare si si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Brasov, str. Politehnicii, nr. 3, in zilele de luni-joi, intre orele 8:00-16:30 si vineri intre orele 8-14, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbv.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.