Oase tari la menopauza cu Sublima Osteonat!

Oase tari la menopauza cu Sublima Osteonat!

Stiati ca oasele reprezinta un tesut viu, care se schimba mereu? Tesutul osos se regenereaza continuu si are uimitoarea capacitate de a se remodela. Poate insa cea mai interesanta caracteristica a tesutului osos este dinamica de depunere si de pierdere a masei osoase care se desfasoara pe intreg parcursul vietii.

Cat timp suntem tineri, tesutul osos se acumuleaza, iar in jurul varstei de 18-20 de ani, ne aflam la 90% din masa osoasa maxima. Cresterea continua apoi incetinit pana la varsta de aproximativ 30 de ani, cand oasele ating puterea si densitatea lor maxima. De obicei, aceasta masa osoasa maxima este pastrata de femei pana la debutul menopauzei cand cele mai multe femei experimenteaza o pierdere rapida de masa osoasa urmata de o perioada de pierdere lenta in perioada post-menopauza.

Menopauza este un moment delicat in viata oricarei femei, moment punctat de simptome suparatoare: bufeuri, tendinta de ingrasare, dureri de cap, respiratie greoaie si pierdere de masa osoasa. Aceste simptome sunt controlate de obicei cu solutii de echilibrare hormonala, prin terapii de substitutie hormonala. Din pacate, un studiu din 2002 a aratat o legatura intre aceste terapii si un risc crescut de cancer de san, iar popularitatea lor a scazut mult de atunci.

Dacia Plant le ofera femeilor aflate la menopauza solutii alternative, naturale, blande cu organismul lor si fara riscurile aduse de terapiile cu hormoni de sinteza. Produsele naturale pentru ameliorarea simptomelor menopauzei sunt bazate pe fitohormoni perfect adaptati organismului uman. Brandul Sublima contine doua produse special create pentru femeile aflate la menopauza: HormonBalance 45+ comprimate si Osteonat pulbere.

Oase tari la menopauza?

Sfaturile femeilor care au trecut deja prin menopauza pentru cele care se afla la momentul menopauzei sunt dintre cele mai diverse, dar unul se repeta in toate cazurile: „ai grija cum mergi si cum pasesti, sa nu cumva sa cazi si sa iti rupi ceva”. Frica aceasta vine tocmai din pierderea de masa osoasa si de la dificultatea procesului de recuperare dupa un posibil eveniment traumatic. Dar oare in afara de a fi atente cum pasesc, femeile nu pot face nimic in legatura cu osteoporoza?

Sublima Osteonat pulbere este raspunsul pe care femeile il asteptau de mult si care promite restabilirea masei osoase si ameliorarea simptomelor menopauzei.

Sublima Osteonat pulbere este un produs care furnizeaza organismului femeilor o cantitate optima de calciu si magneziu. Dar nu orice fel de calciu si magneziu se absorb la fel de bine in organism. Nu conteaza numai cantitatea de minerale care este inclusa intr-un supliment alimentar ci, mai ales, calitatea si provenienta acestuia. Calciul este de obicei regasit in suplimentele alimentare sub forma de citrat de calciu, carbonat de calciu, gluconat de calciu, ratat de calciu. Magneziul este identificat in produse ca citrat de magneziu, taurat de magneziu, maleat de magneziu, glicinat de magneziu, clorura de magneziu, carbonat de magneziu, oxid de magneziu, sulfat de magneziu, glutamat sau aspartam de magneziu. Toate formele de minerale de mai sus sunt forme de sinteza, adica sunt obtinute in laborator sau pe cale industriala.

Dacia Plant foloseste in Sublima Osteonat calciu si magneziu provenite din surse naturale, extrase direct din alge marine calcaroase. Diferenta mineralelor naturale fata de cele precizate anterior este aceea ca au o rata de absorbtie excelenta in organism, net superioara tuturor celorlate forme de minerale si au efecte excelente pe termen scurt sau lung. Mineralele provin din complexul Aquamin, extras din algele marine calcaroase Lithothamnium sp. Aquamin este un complex bogat in calciu si magneziu organic in care se regasesc si alte 72 de alte tipuri de minerale, fiind excelent pentru remineralizarea organismului. Aceste minerale suplimentare sunt prezente in cantitati foarte mici, care nu au efect singure asupra organismului, dar care impreuna ofera o structura puternica pentru absorbtia optima a calciului si magneziului. Nu numai complexul de minerale, ci si vitamina D3 prezenta in Sublima Osteonat ajuta la fixarea calciului in oase.

Sublima Osteonat este un produs natural de top pentru refacerea densitatii osoase, mai ales pentru femeile aflate la menopauza care experimenteaza pierdere de masa osoasa sau pentru cele care au trecut printr-o histerectomie si prezinta aceleasi simptome.

Cateva secrete

In plus, Sublima Osteonat ascunde cateva secrete! Este imbogatit cu un complex de plante bogate in fitoestrogeni care ajuta la ameliorarea simptomelor menopauzei in mod natural, dispune si de vitamina C din fructe de padure si contine siliciu organic care ajuta la reintinerirea ligamentelor, pielii, arterelor si venelor. Femeile aflate in premenopauza si menopauza vor simti repede efectele curei cu Sublima Osteonat: isi vor recapata echilibrul, isi vor simti incheieturile mai flexibile si mai puternice si vor recapata increderea de a face plimbari si miscare in aer liber!

Sublima Osteonat pulbere este solutia naturala care nu trebuie sa lipseasca niciunei femei aflata la menopauza.

Lasa un comentariu. Multumim!
Top

Livrare Gratuita Pentru Comenzi Peste 130 lei

Metode de Plata Cu cardul sau ramburs

Suport Online Luni-vineri :10:00 - 15:00

Dacia Plant SRL titular al proiectului “Construire hale, birouri, extindere si recompartimentare corpuri de cladire existente”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare “continuarea procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare ” pentru proiectul “Construire hale, birouri, extindere si recompartimentare corpuri de cladire existente” propus a fi amplasat in Bod. str. Harmanului, fn, jud. Brasov. Proiectul deciziei de incadrare si si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Brasov, str. Politehnicii, nr. 3, in zilele de luni-joi, intre orele 8:00-16:30 si vineri intre orele 8-14, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbv.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.