Lansare creme terapeutice Dacoderm

Dacia Plant şi-a făcut un crez din a reda oamenilor sănătatea naturală, valorificând tezaurul de plante medicinale româneşti prin produsele sale naturale.
Dacoderm cuprinde întreaga esenţă a naturii, aducând puterea plantelor de leac în cea mai nouă şi inovatoare linie de creme dermatocosmetice româneşti.
Naturale ca şi locurile de unde sunt culese plantele de leac, cremele Dacoderm sunt create pentru a ajuta la ameliorarea unor afecţiuni uşoare şi la redarea frumuseţii naturale.

Linia de creme dermatocosmetice Dacoderm se bazează pe efectele benefice ale plantelor medicinale româneşti pline de vigoare şi sănătate.
Tradiţia fitoterapică românească este astăzi îmbogăţită de aceste produse moderne, eficiente şi atent studiate din punct de vedere ştiinţific pentru rezultate optime. Cremele Dacoderm conţin extracte naturale de cea mai bună calitate, uleiuri esenţiale şi alte ingrediente naturale. Sunt produse cu grijă faţă de mediul înconjurător şi nu sunt testate pe animale.

Dacoderm este extract de sănătate.
Peste 92% ingrediente naturale: conţin extracte şi ingrediente naturale din plante medicinale.

Reţete originale: realizate pe baza studiilor ştiinţifice şi a cercetărilor efectuate de specialiştii Dacia Plant.

Fără parabeni: parabenii pot mima hormonii organismului şi pot interfera cu funcţiile sistemului endocrin.

Fără parfum de sinteză: păstrează mirosul natural al plantelor şi nu prezintă pericol de toxicitate, alergii sau iritaţii.

Fără coloranţi artificiali: naturale şi plăcute, ca şi plantele din care sunt făcute.

Concentraţie mare de ingredient activ: fiecare produs Dacoderm are o cantitate optimă de ingrediente active pentru rezultate excelente.

Fără teste pe animale: respectăm natura şi mediul înconjurător şi de aceea nu testăm produsele noastre pe animale.

Descopera cele 7 produse din cea mai nouă linie de creme terapeutice de la Dacia Plant: Cremă pentru arsuri ușoare, Gel hemoroidal, Gel varice, Cremă de călcâie, Cremă de tuia, Cremă pentru picioare obosite, Cremă de gălbenele.

3 thoughts on “Lansare creme terapeutice Dacoderm”
Lasa un comentariu. Multumim!
Top

Livrare Gratuita Pentru Comenzi Peste 130 lei

Metode de Plata Cu cardul sau ramburs

Suport Online Luni-vineri :10:00 - 15:00

Magazinul online daciaplant.ro este dedicat exclusiv comenzilor catre persoane fizice

Dacia Plant SRL titular al proiectului “Construire hale, birouri, extindere si recompartimentare corpuri de cladire existente”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare “continuarea procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare ” pentru proiectul “Construire hale, birouri, extindere si recompartimentare corpuri de cladire existente” propus a fi amplasat in Bod. str. Harmanului, fn, jud. Brasov. Proiectul deciziei de incadrare si si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Brasov, str. Politehnicii, nr. 3, in zilele de luni-joi, intre orele 8:00-16:30 si vineri intre orele 8-14, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbv.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.