fwdBV#11 - Esente naturale de sanatate

fwdBV#11 - Esente naturale de sanatate

Dacia Plant se afla intre primii 5 producatori de suplimente alimentare din Romania si a primit din partea brasovenilor aprecierea care a adus-o in top 10 cele mai cunoscute firme locale.

Secretul succesului a stat in cateva principii respectate cu sfintenie atat de managementul companiei, cat si de angajati. Absolut totul incepe de la grija pentru dorinta de a crea suplimente 100% naturale, eficiente si sigure. Pentru implinirea acestui deziderat au fost alese intotdeauna cele mai bune si inovative solutii. Au fost angajati farmacisti, medici, biologi, ingineri, o echipa profesionista al carui scop a fost sa creeze si sa produca suplimente alimentare de top.

Pentru a citi articolul integral, in format digital >> Click aici.

Lasa un comentariu. Multumim!
Top

Livrare Gratuita Pentru Comenzi Peste 130 lei

Metode de Plata Cu cardul sau ramburs

Suport Online Luni-vineri :10:00 - 15:00

Dacia Plant SRL titular al proiectului “Construire hale, birouri, extindere si recompartimentare corpuri de cladire existente”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare “continuarea procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare ” pentru proiectul “Construire hale, birouri, extindere si recompartimentare corpuri de cladire existente” propus a fi amplasat in Bod. str. Harmanului, fn, jud. Brasov. Proiectul deciziei de incadrare si si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Brasov, str. Politehnicii, nr. 3, in zilele de luni-joi, intre orele 8:00-16:30 si vineri intre orele 8-14, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbv.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.