Despre Magneziu organic – beneficii

Despre Magneziu organic – beneficii

In organism, peste 50% din cantitatea totala de magneziu se afla in oase (sub forma de fosfat de magneziu si carbonat de magneziu), alaturi de calciu jucand un rol important in formarea tesutului osos. Restul de magneziu se regaseste in muschi, sange si in tesuturi moi.

Deficitul de magneziu poate conduce la aparitia spasmelor musculare (spasmofilie, tetanie, crampe), a tremuraturilor sau chiar a convulsiilor. De asemenea, poate determina deficite de calcificare la nivel osos, osteoporoza si fracturi. Scaderea concentratiei de magneziu este implicata atat in aparitia aritmiilor, cat si a infarctului miocardic.

Magneziul este unul dintre mineralele esentiale in organismul uman, iar in ultimul timp si-a castigat notorietatea gratie efectelor sale de ameliorare a stresului si de lupta impotriva depresiei. El este insa are roluri complexe in organism, fiind implicat in peste 600 de procese metabolice, fiind implicat in convertirea alimentelor in energie, in formarea proteinelor, mentinerea genelor, miscarea muschilor sau reglarea sistemului nervos.

Magneziul organic de la Dacia Plant provine din surse marine si este imbogatit, passiflora si ulei esential de roinita pentru efecte mai bune de combatere a simptomelor cauzate de stres.

Vezi produsul: Magenziu Organic 60 comprimate

Lasa un comentariu. Multumim!
Top

Livrare Gratuita Pentru Comenzi Peste 150 lei

Metode de Plata Cu cardul sau ramburs

Suport Online Luni-vineri :09:00 - 13:00

Magazinul online daciaplant.ro este dedicat exclusiv comenzilor catre persoane fizice

Dacia Plant SRL titular al proiectului “Construire hale, birouri, extindere si recompartimentare corpuri de cladire existente”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare “continuarea procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare ” pentru proiectul “Construire hale, birouri, extindere si recompartimentare corpuri de cladire existente” propus a fi amplasat in Bod. str. Harmanului, fn, jud. Brasov. Proiectul deciziei de incadrare si si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Brasov, str. Politehnicii, nr. 3, in zilele de luni-joi, intre orele 8:00-16:30 si vineri intre orele 8-14, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbv.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.