Articole - Implicare sociala

Citim povesti micilor pacienti

Citim povesti micilor pacienti


Dacia Plant organizeaza in 2014, pentru al doilea an consecutiv, sesiuni de lectura in care micilor pacienti din spitalele de pediatrie li se citesc povesti. Scopul actiunii este de a le oferi micilor pacienti un moment de relaxare si de voie buna pentru a le face mai usoara si mai placuta stationarea in spital.

Povestile sunt citite de colaboratorii Dacia Plant, care au deja experienta primului an de desfasurare a proiectului. În cadrul sesiunil...

Colectia de plante medicinale

Colectia de plante medicinale


Bod-Brasov, 9 aprilie 2014 – Dacia Plant s-a implicat si in acest an in cadrul saptamanii „Sa stii mai multe, sa fii mai bun” si le-a prezentat copiilor lumea plantelor medicinale si a sanatatii naturale. 

Dacia Plant, unul dintre cei mai cunoscuti producatori romani de suplimente alimentare naturale, a desfasurat activitati extracuriculare pentru elevii de scoala generala din Brasov, Cluj si Bucuresti, prin intermediul carora le-a prezentat copii...

Enciclopedia plantelor

Enciclopedia plantelor


Miraculoasa lume a plantelor de leac este aici de mii de ani, iar cunostintele despre valorificarea acestora ne-au fost transmise din generatie in generatie.

Dacia Plant aduce in fata publicului o miniserie de filme dedicate plantelor medicinale, a traditiilor din jurul acestora si a lucrurilor pe care putem descoperi cu ajutorul lor: sanatate fizica si morala, legatura cu timpul sau legaturile uitate cu natura.

Naratorul, un om care traieste zi de...

Puterea plantelor

Puterea plantelor


Dacia Plant a realizat o serie de minifilme documentare bazate pe o serie de interviuri cu domnul Acad.Dr.Farm. Ovidiu Bojor prin care doreste sa transmita mai departe tinerelor generatii pasiunea si cunostintele despre plante ale domnului Bojor.

Vedem din ce in ce mai multi oameni in jurul nostru intorcandu-se la un mod de viata sanatos. Apasati de stres, poluare si un ritm zilnic din ce în ce mai alert, oamenii au nevoie de repere in incercarea ...

Proiect scoli: Forta vindecatoare a plantelor

Proiect scoli: Forta vindecatoare a plantelor


Programul de activitati Forta vindecatoare a plantelor isi propune sa atraga copii din ciclul gimnazial catre miraculoasa lume a plantelor medicinale. Datorita faptului ca Romania detine una dintre cele mai impresionante flore spontane de plante medicinale din intreaga lume, credem ca este important ca elevii sa cunoasca plantele medicinale si sa le foloseasca pentru mentinerea sanatatii.

Dacia Plant a demarat o campanie de informare in scolile br...

Top

Aboneaza-te la newsletter si primesti 15% reducere la prima comanda

Livrare Gratuita Pentru Comenzi Peste 120 lei

Metode de Plata Cu cardul sau ramburs

Suport Online Luni-vineri :10:00 - 15:00

  Loading...