Articole - Comunicate de presa

Dacia Plant are un nou Director General

Dacia Plant are un nou Director General


Brasov, 22.09.2016: Liviu Ungureanu este numele noului Director General Dacia Plant. El a preluat aceasta functie incepand cu data de 15 septembrie 2016.

Liviu Ungureanu a fost Director de Vanzari la Dacia Plant timp de aproape 3 ani si are experienta anterioara in companii cu renume din FMCG.

„Acum 3 ani de zile cand am acceptat provocarea de a trece de la o piata imensa, complexa, cu reguli bine definite, asa cum este industria FMCG, la o piata ...

ALFA – primul brand de suplimente destinat exclusiv barbatilor

ALFA – primul brand de suplimente destinat exclusiv barbatilor


Brasov, 24.08.2016: Dacia Plant lanseaza in premiera in Romania ALFA, prima gama de suplimente naturale destinata exclusiv barbatilor.

Barbatesc, masculin si viril sunt cuvinte care creioneaza portretul ideal al barbatului modern. Si totusi, realitatea este diferita, pentru ca barbatul de astazi se confrunta cu probleme de sanatate cauzate de stres, sedentarism si alimentatie defectuoasa.

Iar problemele nu sunt deloc putine. De exemplu, stiati ca:

-...

Dacia Plant lanseaza Sublima URI,  o linie de produse naturale pentru sanatatea aparatului urinar

Dacia Plant lanseaza Sublima URI, o linie de produse naturale pentru sanatatea aparatului urinar


Brasov, 28.06.2016: Sublima Uri este numele unei noi linii de produse creata special pentru prevenirea si ameliorarea infectiilor urinare ale femeilor. Aceasta linie contine patru produse din plante pe care le veti putea gasi din aceasta vara in magazinele de specialitate.

 

Sublima este brandul care are grija de sanatatea femeilor si se concentreaza acum pe sanatatea aparatului urinar feminin. Femeile sunt mult mai predispuse infectiilor urinare d...

 Relansare brand Dacia Plant si noua identitate vizuala de companie

Relansare brand Dacia Plant si noua identitate vizuala de companie


Brasov, 12.05.2016: Compania brasoveana face un pas firesc in evolutia sa, relansand brandul Dacia Plant® si abordand o noua identitate vizuala de companie.

Compania relanseaza brandul Dacia Plant si tinteste noi segmente de consumatori interesati de beneficiile suplimentelor nutritive naturale. Odata cu rebrandingul sunt lansate noi produse si are loc o rearanjare a portofoliului. Toate ambalajele vor fi de acum mai simple, elegante si reduse la ...

Deciziile strategice au dus la o crestere de 24% pentru Dacia Plant

Deciziile strategice au dus la o crestere de 24% pentru Dacia Plant


Brasov, 3 martie 2016: Prin eforturi continue, calitate constanta a produselor si inovare, sustinute de o abordare profesionista, Dacia Plant se afla astazi pe un trend ascendent si are produsele prezente in farmacii si magazine naturiste, precum si in retailul modern.

Dezvoltarea spectaculoasa a pietei suplimentelor nutritive si concurenta in crestere obliga companiile sa investeasca in tehnologie si mai ales in specialisti cu experienta care sa ...

Calmotusin® te scapa de “aproape” toate tipurile de tuse

Calmotusin® te scapa de “aproape” toate tipurile de tuse


Bod-Brasov, 15 octombrie 2015 – Calmotusin de la Dacia Plant isi prezinta avantajele terapeutice cu ajutorul unui spot TV inedit. Realizat de cunoscutul regizor Hypno, spotul aduce lumina intr-o dilema des intalnita: care este tusea uscata si care este cea productiva?

In cele doua executii de TV de 30 de secunde sunt exemplificate atat tipurile patologice de tuse, dar si cele folosite voluntar in situatiile sociale. Solutia naturala Calmotusin te ...

Top

Aboneaza-te la newsletter si primesti 15% reducere la prima comanda

Livrare Gratuita Pentru Comenzi Peste 120 lei

Metode de Plata Cu cardul sau ramburs

Suport Online Luni-vineri :10:00 - 15:00

  Loading...