DaciaPlant
DaciaPlant
dacia plant
Osteonat

Vazute recent

Osteonat

Osteonat

Sanatate femei

49.6 RON

Osteonat

Pret:

49.6 RON


Cantitate:

In stoc:

DA

Plata si livrarea produsului:

Costul transportului este de 9 lei. Pentru coletele cu o valoare mai mare de 120 de lei, livrarea se va face gratuit.

Ce au mai cumparat cei interesati de acest produs

arrow
Ceai de lemn dulce

Ceai de lemn dulce

Ceaiuri simple

3.72

Antigrip

Antigrip

Siropuri

13.29

Hipotensin

Hipotensin

Comprimate

22.32

Macca

Macca

72 de comprimate la pret de 60

22.07

Tinctura de branca ursului - 200ml

Tinctura de branca ursului - 200ml

Tincturi simple

24.01

Despre produs

arrow
 • OSTEONAT
  Restabileşte densitatea osoasă
  -pulbere-

   

  OSTEONAT este un produs natural obţinut prin asocierea unor săruri de calciu şi magneziu, uşor absorbabile, provenite din surse naturale (alge marine calcaroase) cu vitamina D3, plante cu conţinut ridicat de fitoestrogeni şi fructe de pădure bogate în vitamina C, fiind recomandat femeilor aflate în postmenopauză pentru restabilirea densităţii osoase. OSTEONAT aduce, de asemenea, un important aport de siliciu organic, care ajută la reîntinerirea ţesuturilor corporale (osteo-ligamentare, pielii, arterelor şi venelor).   


  Contribuie la

  - menţinerea sănătăţii sistemului osos, prin restabilirea densităţii osoase la femeile aflate în postmenopauză şi la cele cu histerectomie totală,
  - absorbţia intestinală a calciului şi fixarea acestuia în oase,
  - menţinerea concentraţiei normale a calciului în sânge,
  - procesul de mineralizare al osului,
  - reducerea stărilor neplăcute care apar la menopauză,
  - procesul de vitaminizare şi remineralizare al organismului.


  Contraindicatii

  Hipercalcemie, hiperparatiroidism, hipervitaminoză D, calciurie severă, litiază urinară, insuficienţă renală severă, metastaze osoase, tumori benigne şi maligne, mamare sau genitale, alergie la oricare dintre componentele produsului.

 • Adulţi: câte o linguriţă dozatoare de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara.
  Se recomandă utilizarea în cure de 2-3 luni, urmate de o lună pauză.

  În cazul în care este necesar un aport crescut de calciu, se poate administra câte o linguriţă de 3 ori pe zi, în cure de 3-4 săptămâni, urmate de o lună pauză.

  Pentru suplimentarea raţiei zilnice: o linguriţă dozatoare pe zi.

  La persoanele care au un necesar de calciu mai mare decât cel asigurat din dozele recomandate, se poate administra suplimentar numai cu recomandarea medicului.

  Produsul se dizolvă în 100 ml de apă (1/2 de pahar) şi se administrează pe stomacul gol, cu 30 de minute înaintea mesei. Soluţia obţinută poate fi îndulcită suplimentar după gust.

 • Ingrediente/flacon: alge marine calcaroase Aquamin soluble (Lithothamniumsp.) (200 g); coada-calului (Equisetum arvense) – extract hidroalcoolic cu 7% siliciu din părţi aeriene (7,5 g); soia (Glycine hispida) – extract hidroalcoolic cu 40% izoflavone din seminţe (4 g); shatavari (Asparagus racemosus) – rădăcini (17,5 g); fructe de pădure – extract hidroalcoolic uscat 5:1 din  fructe amestecate1 (24,74975 g); fructoză;  şteviozidă; vitamina D3 (colecalciferol) (250 mcg).

  1cătină (Hippophae rhamnoides) 20%; afin (Vaccinium myrtillus) 10%; corn (Cornus mas) 15%; măceş (Rosa canina) 2,5%; merişor (Vaccinium vitis-idaea) 15%; păducel (Crataegus monogyna) 2,5%; soc (Sambucus nigra) 15%; boz (Sambucus ebulus) 2,5%; coacăz-negru (Ribes nigrum) 5%; porumbar (Prunus spinosa) 5%; scoruş-de-munte (Sorbus aucuparia) 5%: zmeur (Rubus idaeus) 2,5%.

  O linguriţă dozatoare (5,5 g) conţine 500 mg Ca si 60 mg Mg, reprezentând 62,5%, respectiv, 16% DZR* şi 5 mcg de vitamina D3 echivalent a 200 UI reprezentând 100% din DZR* (conform Directivei 2008/100/EC).

Prezentare

arrow
Forma de prezentare Flacon de plastic cu 275g de pulbere

Spune-ne parerea ta

arrow
specialistul Dacia Plant (17/09/2014)
Nu va recomand sa administrati OSTEONAT pulbere in cazul in care ati avut neoplasm mamar deoarece, produsul contine plante estrogenice.
specialistul Dacia Plant (06/08/2014)
Produsul OSTEONAT contine calciu si magneziu provenit din alge marine calcaroase, fiind lipsit de efectele adverse ale medicamentelor de sinteza. Produsul se administreaza in cure de 3 luni, fiind recomandat pentru cresterea densitatii osoase. Eu va sfatuiesc sa urmati o cura de 3 luni de zile si numai dupa aceea sa va masurati densitatea osoasa. Eu nu va pot spune in ce mod va actiona produsul in cazul dumneavoastra, insa am avut pacienti la care in urma administrarii acestuia le-a crescut densitatea osoasa cu 4 unitati.Desigur ca, fiecare persoana reactioneaza altfel la tratament, astfel incat nu va pot da un raspuns clar in ceea ce priveste rezultatul tratamentului.
Grigore Ionica (05/08/2014)
Am doar doua luni de cand am inceput sa iau Osteonat. As dori sa stiu daca osteoporoza avanseaza sau ramane la acelasi stadiu. Si ca efecte secundare au bifosfonatii pt organism?
specialistul Dacia Plant (22/07/2014)
OSTEONAT poate fi asociat cu orice tratament naturist sau alopat.
OCTAV (14/07/2014)
mama mea are 74 de ani ia medicamente pentru diabet angina pectorala si hipertensiune deasemenea are osteoporoza stadiu mai putin avansat poate lua OSTEONAT
D. A (15/06/2014)
Deseori noaptea aveam carcei la picioare si cu toate tratamentele de calciu si magneziu( comprimate, efervescente, etc) nu reuseam sa stopez intr-un timp scurt aceasta neplacere.Osteonat-ul l-am descoperit intr-un plafar si dupa 2 zile de utilizare dimineata si seara,(are un gust placut, acrisor) am constatat ca nu ma mai trezesc noaptea din cauza carceilor.Acest lucru mi-a dat si mai multa incredere sa continui tratamentul conform prescriptiilor.Faptul ca sunt in perioada de premenopauza, produsul Osteonat este excelent pentru scopul pentru care a fost produs. Felicitari echipei Dacia Plant si mult succes in descoperirea de noi produse salvatoare!
specialistul Dacia Plant (13/06/2014)
Pentru osteoporoza va recomand produsul OSTEONAT, iar pentru durerile osoase si articulare produsul CORTIZON NATURAL comprimate (cate 2cpr. de 3 ori pe zi, administrate pe stomacul gol, cu 30 minute inaintea mesei) asociat cu BOSWELLIA comprimate (cate 1 cpr. de 3 ori pe zi, administrat pe stomacul gol, cu 30 minute inaintea mesei). In cazul in care suferiti de hipertensiune arteriala sau/si diabet zaharat va recomand sa inlocuiti produsul CORTIZON NATURAL comprimate cu produsul HARPAGOPHYTUM comprimate (cate 2cpr. de 3 ori pe zi, administrate pe stomacul gol, cu 30 minute inaintea mesei).
specialistul Dacia Plant (13/06/2014)
Produsul OSTEONAT poate fi administrat si la barbati.
Roxana (07/06/2014)
Din 2008 mi s-a depistat osteoporoza, cu valoarea analizei Dexa Tscor -4,14. Am urmat tratament de specialitate specific timp de 4 ani. Restabilirea era greoaie si nu am reusit in urma tratamentului decat sa obtin o valoare Tscor de -2,38. Anul acesta, 2014 am descoperit Osteonat, care dupa tratament zilnic de 3 luni am reusit a obtine la analiza Dexa, o valoare de -0,7!!! Foarte eficient si sigur. Recomand cu caldura si incredere... Felicitari echipei Dacia Plant pentru aceasta reteta ! Succes pe mai departe.
Maria (03/06/2014)
Sunt diagnosticată cu: osteoporoza postmenopauză severă, artroză IFD a mâinilor. Gonartroză bilaterală.Îngustarea sp.articular interapofizare C4 -C5 şi osteofite marginale D-L. Fac tratament cu bonviva (1tabletă pe lună)de doi ani (mi-a scăzut scor T de la -3,5 la 3) şi cu Yogaflex.La recomandarea specialistului Dacia Plant aş încerca şi un tratament naturist în paralel
Laurentiu (21/05/2014)
Produsul are contraindicatii pentru barbati?
S.M. (18/04/2014)
Aveam crize de spasmofilie, iar calciul era sub 8mg/dl. La recomandarea specialistului Dacia Plant am administrat produsul OSTEONAT pulbere timp de 3 luni de zile. În urma acestui tratament, valoarea calcemiei a crescut la 9,6mg/dl. Va pot pot confirma faptul ca, de 2 ani de zile de la întreruperea tratamentului nu am mai avut caderi de calciu, valoarea calcemiei stabilizandu-se la 9,6mg/dl.

Nota:

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi