Produse

Categorii Produse

Ceaiuri compuse

Gama de ceaiuri compuse a fost realizata in colaborare cu Acad.Dr.Farm. Ovidiu Bojor, parintele fitoterapiei romanesti. Formulele folosite la prepararea acestor ceaiuri asigura eficienta maxima si respecta cei cei 20 de parametri de calitate stabiliti de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Acum aveti la dispozitie o gama de ceaiuri cu un inalt efect terapeutic realizata din plante netratate termic sau chimic.

Ceaiuri simple

Ceaiurile Dacia Plant sunt realizate din cele mai bune plante medicinale autohtone, sunt savuroase si eficiente.

Comprimate

Comprimatele Dacia Plant sunt 100% naturale, usor de administrat si au efecte intense. Folosim plante de calitate inalta , dar si extracte standardizate importate din Uniunea Europeana.

Gemoderivate

Extractele gemoterapice din muguri si mladite proaspete prezinta una din cele mai complexe si profunde actiuni la nivel organic si celular.

Siropuri

Formule concentrate din plante de leac si uleiuri esentiale, recomandate atat adultilor cat si copiilor.

Tincturi compuse

Retetele tincturilor compuse urmaresc prevenirea si ameliorarea unor probleme specifice de sanatate. Imbina valentele terapeutice ale mai multor plante pentru un efect intens.

Tincturi simple

Tincturile sunt solutii hidroalcoolice din plante cu o eficienta marita si un timp de raspuns mai mic fata de alte tipuri de suplimente alimentare. Plantele de calitate si procesul de productie riguros asigura tincturilor Dacia Plant eficienta maxima.