dacia plant
Ceai de lemn dulce

Vazute recent

Ceai de lemn dulce

Ceai de lemn dulce

Ceaiuri simple

3.27 RON

Ceai de lemn dulce

Pret:

3.27 RON


Cantitate:

In stoc:

DA

Despre produs

arrow
 • LEMN DULCE
  (Glycyrrhiza glabra)


  Lemnul dulce face parte din familia Fabaceae, fiind un subarbust peren, cu frunze alterne, lipicioase şi flori roşii sau violete. Originar din Europa Centrală, planta s-a extins în toată Europa, Asia şi nordul Africii. La noi creşte în păduri umede sau pe soluri nisipoase, în apropierea râurilor. Numele ştiinţific al plantei ''Glycyrrhiza?provine din greaca veche, însemnând '' rădăcina dulce?. În China, Grecia Antică şi Egipt era utilizat pentru tratarea afecţiunilor respiratorii şi a bolilor de stomac. Se mai numeşte ciorâng, firuţă, iarbă dulce, reglisă, rădăcină dulce, unghia-găii etc.


  Contribuie la

  INTERN:
  - menţinerea sănătăţii arborelui bronşic;
  - protejarea mucoasei gastrice;
  - reducerea disconfortului care apare la nivelul articulaţiilor;
  - funcţionarea normală a glandelor corticosuprarenale şi sistemului hormonal feminin;
  - accelerarea tranzitului intestinal.

  EXTERN:
  Contribuie la reducerea disconfortului care apare la nivelul:
  - mucoaselor bucală şi faringiană;
  - venelor hemoroidale şi mucoasei anale;
  - conjunctivei;
  - pielii.


  Precautii

  La pacienţii cu hipertensiune arterială se administrează numai cu recomandarea medicului. Nu se asociază cu corticosteroizi.

  Contraindicatii

  Hiperestrogenism, chisturi ovariene, noduli mamari, tumori benigne şi maligne, mamare sau genitale, sarcină, alăptare, sindrom Cushing, alergie la lemn-dulce.

 • INTERN:
  - pulbere - planta se macină fin cu o râşniţă electrică. Se ia o linguriţă rasă de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se ţine sub limbă timp de 10-15 min., după care se înghite cu apă.
  - macerat la rece - se prepară din 2 linguriţe cu pulbere adăugate la 250 ml de apă, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi, cu 30 de min.înainte de mese.
  - infuzie - se prepară din 2 linguriţe cu pulbere adăugate la 250 ml de apă clocotită, se menţine timp de 15min. la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi, cu 30 de min. înainte de mese.
  - decoct - se prepară dintr-o lingură cu plantă adăugată la 250 ml de apă clocotită, se fierbe timp de 15min., după care se lasă la răcit, se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu decoct pe zi, cu 30 de min. înainte de mese.

  EXTERN:
  - pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul mucoaselor bucală şi faringiană se clăteşte gura sau se face gargară cu macerat, infuzie sau decoct de plantă
  - pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale şi mucoasei anale se fac spălături locale sau băi de şezut cu macerat, infuzie sau decoct de plantă

 • Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) - rădăcini.

Prezentare

arrow
Forma de prezentare 50g

Spune-ne parerea ta

arrow
specialistul Dacia Plant (11/11/2014)
Pentru sindromul ovarelor polichistice va recomand sa administrati produsul ESTROGEN NATURAL cpr. (cate 2 cpr. de 3 ori pe zi, luate pe stomacul gol, cu 30 minute inaintea mesei) asociat cu VITEX cpr. (cate 2 cpr. de 2 ori pe zi, luate pe stomacul gol, cu 30 minute inaintea mesei).
Mariana (06/11/2014)
Buna ziua, as dori sa-mi spuneti daca poate fi administrat in cazul in care sufar de sindromul ovarelor micropolichistice. Am vazut ca este contraindicat in cazul chisturilor ovariene si nu stiu daca se considera a fi acelasi lucru. De fapt, care este efectul acestuia asupra chisturilor? Multumesc.
D.I. (22/05/2014)
Ma tratez cu ceai de lemn-dulce pentru ulcer gastric de cateva luni bune si pot spune ca imi calmeaza durerile aproape instantaneu, cum am baut o cana de ceai in 5-10 minute au disparut complet atat arsurile, cat si durerea de stomac.

Nota:

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi


banner

Articole

arrow
Misterioasele tulburari feminine

Natura feminină: mister, gingășie, sensibilitate…Dar și forța de a ține în echilibru universul.

De-a lungul istoriei femeia a fost mereu în centrul atenției și totodată un mare mister, de aceea probabil a și apărut dictonul „Cherchez la femme!? care are semnificația ca femeia ar fi cheia oricărui mister sau în traducere liberă: „Aici trebuie să fie o femeie la mijloc !? Și chiar așa este, fie în prim plan, fie ocultată, femeia este și a fost mereu cea care a dat viață, cea care a adus pe lume, este marea inspiratoare!

Femeia-mamă, femeia-soţie, femeia-iubită, femeia-soră, femeia-prieten, şi bineînțeles nu putem trece cu vederea ipostazele de: femeie-manager, femeie-om de afaceri, femeie-om politic. De-a lungul istoriei în diverse perioada femeia a îndeplinit și o funcție înalt spirituală aceea de releu de inspirație divină, a fost marea preoteasă, Sibila, poetă mistică.
Tradițiile spirituale afirmă că femeia, este un mister care creează Universul, poate de aceea când se vorbește de femeie la modul ideal se folosește expresia Eternul Feminin.

Simptome…lunare

Nu în ultimul rând trebuie să ne reamintim și de delicatețea feminină de sensibilitate și fragilitatea femeii, de nevoia ei de ocrotire. Din aceste ultime calități feminine pot însă să apară unele simptome care de obicei se agravează și se manifestă mai ales în perioada menstruală.
Femeia contemporană este confruntată cu mari solicitări, de multe ori nu mai are destul timp pentru ea, pentru relaxare, îngrijire regenerare, putem spune ca nu mai are timp să se cunoască, să își cunoască necesitățile, trebuințele și calitățile. Acesta poate fi unul din motivele apariției și/sau agravării cortegiului de simptome premenstruale: dureri și crampe abdominale, sângerare îndelungată, spasme, cefalee, vertij, slăbiciune, mastodinie, iritabilitate și chiar agresivitate.
Unde dispare în această perioadă Femeia? Cea prezentă mereu: mama grijulie, iubita seducătoare, inspiratoarea fascinantă a poeţilor, pictorilor și muzicienilor?
Propriu zis ea nu dispare, dar nu mai reușește să își folosească propria energie și câteva zile (pentru unele femei mai multe pentru altele mai puține) se simte rău. Expresia populară pentru această stare este „sunt bolnavă?, dar aceasta nu este o expresie corectă pentru că în mod firesc perioada menstruală este o perioadă fiziologică. Menstruaţia este reprezentată de hemoragia uterină lunară periodică, având o durată medie cuprinsă între 3 şi 5 zile.

Ciclul menstrual reprezintă perioada de timp cuprinsă între prima zi de menstruaţie şi prima zi a menstruaţiei următoare, el variind fiziologic între 25 şi 35 zile. Acest ciclu lunar este generat de secreţii hormonale feminine controlate de un centru nervos cerebral- hipotalamusul- și de glande endocrine: hipofiza și ovarele. Se creează un vertabil lanț hormonal care este denumit axa hipotalamo-hipofizo-ovariană, care susține nivelul hormonal adecvat pentru ca femeia să își poată desfășura activitatea în condiții optime. Dezechilibrul secreției de acestor glande generează tulburări menstruale.

Tulburările menstruale


Dismenoreea poate fi datorată și unor afecţiuni proprii căilor genitale, independente de activitatea hormonală. Putem clasifica tulburările menstruale în: - tulburări menstruale prin deficit: amenoreea (lipsa sângerării menstruale), hipomenoreea (diminuarea cantitativă a fluxului menstrual), oligomenoreea (scăderea frecvenţei menstruale, cu cicluri peste 35 zile); - tulburări menstruale prin exces: hipermenoreea (creşterea cantitativă a fluxului menstrual), menoragia (creşterea duratei sângerării peste 8 zile), metroragia (hemoragii uterine apărute în afara perioadei de menstruaţie), meno-metroragia (asocierea menstruaţiilor prelungite cu sângerări între două menstruaţii), polimenoreea (creşterea frecvenţei menstruaţiilor, cu scăderea duratei ciclurilor sub 21 zile).

Există tratamente hormonale, cu hormoni de sinteză, care este adevărat reglează starea, dar acestea conduc la scăderea secreţiei endogene de estrogeni şi progesteron, după întreruperea acestui tratament pot apărea perturbări.
Fitoestrogenii vegetali sunt o alternativă valoroasă, aceștia concurează estrogenii exogeni (sau xenoestrogenii, cum mai sunt ei numiți) prin mecanism competitiv pe receptorii estrogenici, ajutând astfel la eliminarea simptomelor de dismenoree.

Câteva plante sunt remarcabile în eliminarea simptomelor neplăcute ale simptomelor date de afecțiunile genitale și de dezechilibrele hormonale feminine, lunare sau de menopauză:

Dong Quai
(Angelica sinensis), numită şi „ginseng-feminin? este o plantă utilizată de mii de ani în medicina tradiţională chineză, coreeană şi japoneză în diferite afecţiuni ginecologice sau pentru recuperarea organismului după naştere. Datorită conţinutului ridicat de fitoestrogeni planta echilibrează activitatea estrogenică, reglează ciclul menstrual, reduce efectele sindromului premenstrual, ameliorează simptomele menopauzei (bufeurile, transpiraţia nocturnă şi uscăciunea vaginală), ajută la reglarea menstruaţiei după naştere, fiind recomandată în: amenoree, hipomenoree, oligomenoree, dismenoree (dureri menstruale), sindrom premenstrual, menopauză și menopauză prematură, infertilitate feminină.

Lemnul-lui-Avram
(Vitex agnus castus), este originar din zona mediteraneană şi Asia Centrală, a fost folosit încă din perioada greco-romană datorită proprietăţilor sale reglatoare deosebite. Lemnul-lui-Avram are acţiune estrogenică, antiinflamatoare, favorizează secreţia de progesteron prin stimularea corpului luteal, inhibă secreţia de prolactină prin legarea competitivă de receptorii de dopamină din glanda pituitară, fără a afecta nivelurile hormonilor luteinizant (LH) şi foliculostimulant (FSH). Planta acţionează ca reglator hormonal în disfuncţii ale aparatului reproducător feminin, fiind recomandată ca adjuvant în: mastodinie, hiperprolactinemie, deficienţă de corp luteal, tulburări menstruale, sindrom premenstrual şi tulburări de menopauză.

Muguri de zmeur
(Rubus idaeus-gemmae). Cercetări recente au arătat că mugurii vegetali au calităţi deosebite datorită compoziţiei bogate în fitohormoni, enzime, aminoacizi şi minerale, substanţe bioactive care conferă proprietăţi specifice ţesuturilor embrionare vegetale şi mugurilor, acestea având capacitatea de regenerare şi reglare a funcţiilor vitale ale celulelor, putând astfel corecta dezechilibrele energetice şi hormonale care apar la nivelul ţesuturilor şi organelor. Mugurii de zmeur prezintă organotropism pe axa hipofizo-ovariene şi pe aparatul genital feminin, având rol de reglare hormonală. Sunt indicați ca adjuvant în dezechilibrele endocrine şi neurovegetative care pot apare la femei: tulburări menstruale (dismenoree), mastodinie, menopauză şi iminenţă de avort.

Crețișoara
(Alchemilla vulgaris), este cunoscută încă din antichitate, ea a fost utilizată în diferite tradiţii pentru trezirea şi amplificarea feminităţii. Din compoziţia sa fac parte: taninuri galice, flavonozide, acid elagic, agrimonină şi proantociani, substanţe bioactive cu acţiune reglatoare hormonală feminină şi antihemoragică. Crețișoara este recomandată ca adjuvant în: tulburări menstruale, tulburări de menopauză, hemoragii uterine, menometroragii, sterilitate feminină, pentru evitarea avorturilor spontane(în primele 3 luni de sarcină).

Salvia (Salvia officinalis), este o plantă folosită din antichitate, încă de atunci ea a fiind considerată un panaceu, iar textele istorice menţionează peste 60 de recomandări medicale, dintre care cele mai indicate pentru femei sunt: creşterea fertilităţii, scăderea secreţiei de lapte la lăuze, declanşarea ciclului menstrual şi oprirea hemoragiilor. Din compoziţia plantei fac parte: diterpene fenolice, acizi triterpenici, ulei esenţial, flavonoide, taninuri catehice şi fitosteroli, substanţe bioactive cu acţiune estrogenică, emenagogă, antiinflamatoare şi antispastică, hemostatică. Salvia, prin efectele menționate, reduce simptomele de menopauză, creşte tonusul psihic şi îmbunătăţeşte memoria.

Traista ciobanului
(Capsella bursa-pastoris), este o plantă utilizată în medicina tradiţională ca antihemoragic. Cu tot aspectul ei fragil, în compoziţia găsim subsatanțe active valoroase: flavonoide (rutozidă), saponozide triterpenice, acizi polifenolici, amine biogene (colină, acetilcolină), taninuri, săruri de calciu şi potasiu; substanţe bioactive cu acţiune vasoconstrictoare, astringentă, antihemoragică şi antiinflamatoare, care permit administrarea plantei ca adjuvant în menstre abundente, metroragii, dureri menstruale şi tulburări de menopauză.

Lipicioasa (Galium aparine) este o plantă des întâlnită în flora spontană. În medicina tradiţională este considerată un bun purificator limfatic şi sanguin, mai ales în teritoriul pelvin, ea este utilizată pentru eliminarea inflamației cronice a organelor aparatului genital și a anexelor acestuia: anexite, perimetrite etc. Are în compoziţie: taninuri, cumarine, asperulozidă, harmină, flavonoide, antrachinone, steroli şi acizi organici; substanţe bioactive cu acţiune diuretică, antiinflamatoare, dezobstruantă limfatică şi antispastică.

Coada calului (Equisetum arvense) este o plantă cunoscută și folosită mai ales în afecțiuni renale, ea fiind totodată și un bun diuretic. Coada-calului are în compoziţie: saponine, flavonoide, alcaloizi, steroli şi săruri minerale; substanţe bioactive cu acţiune diuretică, antihemoragică şi remineralizantă. Planta este recomandată ca adjuvant în hemoragii nazale, menoragii, metroragii şi menopauză.

Shatavari (Asparagus racemosus) este o plantă folosită în India de mii de ani pentru dinamizarea feminităţii. Denumirea sanscrită a plantei - “cea care poate să ţină 100 de bărbaţi? - se referă la forţa regeneratoare şi reîntineritoare a plantei, precum şi la potenţialul excepţional de stimulare hormonală feminină. Shatavari este o plantă bogată în fitoestrogeni, ultimele cercetări descoperind şi o acţiune progesteronică, ceea ce o face un supliment hormonal feminin echilibrat.

Mărarul
(Anethum graveolens) este de asemenea o plantă cu un conţinut ridicat de fitoestrogeni care determină amplificarea feminităţii, fiind utilizată ca adjuvant în afecţiuni genitale feminine, ca substitut hormonal în carenţe estrogenice, la menopauză şi pentru creşterea sânilor.

Soia
(Glycine max), este puţin cunoscută în Romania ca fitoestrogenică, cu toate acestea fiind o plantă bogată în isoflavonoide estrogenice. Studii recente arată faptul că reduce simptomele ce apar la menopauză: scade numărul bufeurilor, îmbunătăţeşte starea generală, generează bună dispoziţie și forţă vitală crescută.

Lemnul dulce (Glycyrrhiza Glabra), planta cu nume dulce, nume care semnifică în greaca veche: „rădăcină dulce?. Lemnul dulce are efecte estrogenice, antiinflamatoare de tip cortizonic şi mineralocorticoid, fiind de asemenea activă ca stimulent adrenocortical.

Trifoiul roșu
(Trifolium pratense) este o plantă despre probabil se știu mai puține lucruri în ceea ce privește folosirea ei în terapia umană, are cu un conţinut ridicat de fitoestrogeni, saponozide triterpenice, flavonoide, ceea ce o recomandă ca pe un bun fitoestrogenic feminin.
Dintre uleiurile esențiale cel de roiniţă (Melissae aetheroleum) prezintă acțiuni valoroase în eliminarea simptomelor generate de dismenoree și/sau menopauză. Este un bun antispastic, reglator și stabilizator psiho-emoţional. O calitate deosebită a acestei plante (din care se extrage uleiul esențial) este aceea de susținere și amplificare a memoriei.

Sâni frumoși și sănătoși

Sănătatea sânilor este un deziderat important pentru orice femeie. Din nefericire, stresul psihoemoţional zilnic, alimentaţia deficitară în factori biologici activi, viaţa amoroasă neîmplinitoare şi sedentarismul, duc la dereglări hormonale. Sănătatea sânilor este afectată de folosirea prelungită a hormonilor estrogeni de sinteză (pentru controlul simptomelor de menopauză sau pentru sporirea fertilităţii), a celor endogeni (produşi de propriul organism) precum şi a xenoestrogenilor. Xenoestrogenii sunt substanţe străine care ajunse în organism produc efecte estrogenice. Cercetări recente au arătat faptul că, există aproximativ 70.000 de substanţe chimice înregistrate cu efecte hormonale. Aceste substanţe, de cele mai multe ori toxice, provin din alimente (tratate cu hormoni sau cu aditivi), apă, aer (prin inhalarea de solvenţi organici din lacuri şi vopsele), deşeuri industriale, materiale plastice, etc. Toţi aceşti factori contribuie la apariţia unor dereglări hormonale care și mastodiniei (durere și angorjare la nivelul sânilor), crescând riscul de apariţie a cancerului mamar. Fitoestrogenii vegetali concurează estrogenii endogeni, exogeni şi xenoestrogenii prin mecanism competitiv asupra receptorilor estrogenici, ajutând astfel la eliminarea reacţiilor adverse sau a toxicităţii la care este supus organismul.

Menopauza

O altă perioadă fiziologică a feminității este menopauza. Ea reprezintă absenţa menstruaţiei pentru o perioadă de timp mai mare de 12 luni şi este caracterizată de modificări hormonale generate de oprirea progre¬sivă a producerii de hormoni ovarieni. Perioada premergătoare menopauzei, numită premenopauză sau preclimax, poate dura până la 5 ani, în această perioadă se pot manifesta dereglări ale ciclului menstrual, bufeuri, sâni dureroşi, uscăciune vaginală, creştere în greutate, stări de anxietate, iritabilitate, depresie, etc. Aceste simptome neplăcute pot fi eliminate sau diminuate prin substituţie hormonală. În terapeutica medicală modernă această substituţie poate fi realizată cu hormoni de sinteză, ceea ce de obicei, generează agravarea afecţiunilor cronice pre-existente (boala coronariană ischemică, hipertensi¬unea arterială, migrenele, varicele hidrostatice, flebitele şi/sau trom¬bozele venoase) - sau cu fitoestrogeni-estrogeni proveniţi din plante. Fitohormonii estrogeni (similari 17 estradiolului), sunt practic lipsiți de reacţiile adverse ale estrogenilor sintetici, atunci când sunt folosiți judicios și reprezintă o alternativă valoroasă la terapia cu hormoni de sinteză.

Osteoporoza

Osteoporoza este o afecțiune a oaselor care conduce la fragilitate osoasă prin reducerea masei osoase, cu mare risc de producere a fracturilor, chiar în condițiile unor traumatisme minore. Cele mai frecvente dar totodată și cele mai grave fracturi sunt cele de șold (col femoral), cele de bazin și de coloană vertebrală. Pe toată durata vieții se desfășoară un proces continuu, imperceptibil, de remodelaj osos la care iau parte doua tipuri de celule: unele care distrug si altele care depun material osos. În remodelarea unui os, femeia pierde 50% din partea spongioasă și 35% din cea corticală, în timp ce barbatul pierde 35%, respectiv 20%, acesta arată că femeile au o predispoziție crescută către osteoporoză. Această rarefiere începe dupa 35-40 de ani, accentuându-se la menopauza, datorită scăderii nivelului endogen de hormon estrogen. În cazul înlăturării ovarelor reducerea masei osoase este dramatică, se pierde aproximativ 12% din material osos și acesta se petrece în primii doi ani de la operație. În plus, multă mișcare După acest periplu prin problemele feminine și modalitățile lor de tratare probabil că fiecare dintre dumneavoastră a realizat cât de valoros este ajutorul pe care ni-l dau plantele în menținerea sănătății. Dar mai mult de atât aceste plante prin reglarea nivelului hormonal ajută la menținerea și exprimarea feminității la orice vârstă.
Alături de plante, o alimentație bogată în crudități și semințe asociată cu mișcare zilnică (se recomandă cel puțin 30 de minute de mers pe jos zilnic) vă vor ajuta mult.
Astfel fiecare femeie va putea să-și manifeste magnetismul personal, puterea de a seduce, de a încânta, de a se bucura, de a-și trăi viața la cote maxime.

Dacia Plant are acum câteva produse cu efecte maxime!

Ac de cojocul sindromului premenstrual
Produsul firmei Dacia Plant, MENSTROLIN, realizat în două forme, comprimate și ceai, reduce efectele sindromului premenstrual, ameliorează simptomele menopauzei, reglează ciclul menstrual, echilibrează activitatea estrogenică, favorizează secreţia de progesteron prin stimularea corpului luteal, ajută la reglarea menstruaţiei după naştere, este tonic postpartum, antispastic, antiinflamatoar, analgezic, reglator psiho-emoţional.
Comprimate – conține: dong quai (Angelica sinensis), lemnul-lui-Avram (Vitex agnus castus), muguri de zmeur (Rubus idaeus), uleiuri esenţiale de roiniţă şi lămâie.
Ceai - conține: creţişoară (Alchemilla vulgaris), frunze de zmeur (Rubus idaeus), salvie (Salvia officinalis), traista-ciobanului (Capsella bursa-pastoris), lipicioasă (Galium aparine), coada-calului (Equisetum arvense), ulei esenţial de roiniţă.
Menstrolin este indicat ca adjuvant în: tulburări menstruale (dismenoree, amenoree, oligomenoree, hipomenoree), dureri menstruale, sindrom premenstrual, menopauză, menopauză prematură, mastodinie, hiperprolactinemie, deficienţe de corp luteal, infertilitate feminină.

Sănătatea sânilor
Produsul MASTOPLANT conține: Lemnul lui Avram (Vitex agnus castus), Salvia (Salvia officinalis), Muguri de zmeur (Rubus idaeus gemmae), Echinaceea (Echinacea purpurea), Sariva (Hemidismus indica). El este un amestec de plante cu efecte reglatoare la nivelul hipofizei şi ovarelor, care ajută la menţinerea tonusului, la eliminarea durerilor şi inflamaţiilor ce apar la nivelul sânilor având totodată şi efecte de reglare psihoemoţională şi de eliminare a stresului.

Menopauza fără simptome supărătoare

Produsul HormonBalance45+, destinat tratării simptomelor de menopauză, conține: Shatawari (Asparagus racemosus), Mărar (Anethum graveolens), Soia (Glycine max), Lipicioasă (Gallium aparine), Lemn dulce (Glycyrrhiza Glabra), Trifoi roșu (Trifolium pratense). Toate aceste plante, sunt bogate în fitoestrogeni cu afinitate mare pentru receptorii estrogenici din organele sexuale feminine. Prin creşterea nivelului estrogenic se realizează un efect de contracarare a modificărilor de degenerescenţă apărute la menopauză, cum ar fi: reducerea pierderii de masă osoasă (osteoporoză) prin inhibarea activităţii celulelor osteoclastice, reducerea procesului de îmbătrânire a pielii prin creşterea activităţii antioxidante, reducerea numărului şi a intensităţii bufeurilor şi uscăciunii vaginale, ameliorarea stării psihoemoţionale.
Hormonebalance 45+, se utilizează ca adjuvant în: simptome de menopauză (bufeuri, iritabilitate, anxietate, depresie, sâni dureroşi, uscăciune vaginală, osteoporoză) și posthisterectomie, la aproximativ 4-6 luni de la intervenţia chirurgicală.

În final vă recomandăm să citiți cu atenție prospectele produselor folosite pentru a putea să evitați contraindicațiile lor și să vă găsiți dozele cele mai potrivite.