dacia plant
Antistres

Vazute recent

Antistres

Antistres

72 de comprimate la pret de 60

15.81 RON

Antistres

Pret:

15.81 RON


Cantitate:

In stoc:

DA

Despre produs

arrow
 • ANTISTRES
  Zâmbitor şi relaxat

   

  ANTISTRES este un produs natural conceput în vederea detensionării şi detaşării faţă de agresiunea factorilor externi, ajutând organismul să facă faţă solicitărilor mediului înconjurător.

  CE ESTE STRESUL?
  Stresul constituie un complex alcătuit din stări de încordare, tensiune şi constrângere, el reprezentând o reacţie de adaptare a organismului faţă de agresiunea mediului extern. Din punct de vedere subiectiv, stresul constituie un dezechilibru între solicitările mediului extern şi posibilităţile reale de răspuns ale individului, în urma căruia organismul răspunde prin secreţia de adrenalină şi cortizol, hormoni secretaţi de glandele suprarenale. În cazul unor stimuli de durată şi intensitate redusă, secreţia acestor hormoni în limite fiziologice ajută organismul să se adapteze rapid şi îi permit să facă faţă cu succes condiţiilor solicitante de mediu. Apariţia stresului cronic se datorează creşterii în intensitate şi durată a factorilor perturbatori. În faza iniţială, stresul cronic generează simptome ca: anxietate, cefalee, tahicardie, palpitaţii, hipertensiune arterială, hiperglicemie şi hiperaciditate gastrică.
  Ulterior, el contribuie la apariţia unei game largi de afecţiuni:
  - cardio-vasculare: cardiopatie ischemică, tulburări de circulaţie periferică şi cerebrală.
  - metabolice: obezitate, diabet zaharat de tip II, dislipidemii (sindromul X metabolic)
  - dermatologice: psoriazis, alopecie (căderea părului), acnee, eczeme, prurit.
  - osteo-tendinoase: durerile musculare, rigiditate musculară , spasme şi contracţii musculare.
  - alergice: astm, alergodermii diverse, rinită etc.
  - genito-urinare: vaginite, disfuncţii erectile, sindrom premenstrual, micţiune dureroasă.
  - endocrine: hipertiroidism şi/sau alte dereglări hormonale, obezitate.
  - neuro-psihice: depresie, atacuri de panică, ticuri nervoase.


  Contribuie la

  protejarea organismului împotriva stresului.


  Contraindicatii

  Sarcină, alăptare, alergie la unul din componentele produsului.

 • Adulţi: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.
  În situaţii solicitante adulţii pot lua câte 2 comprimate de 3 ori pe zi, pe perioade scurte de 2-3 săptămâni.
  Copii şi tineri între 12-18 ani: câte ½ comprimat de 3-4 ori pe zi, în funcţie de vârstă şi greutate, cu 30 minute înaintea mesei.

  Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

 • Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină; sunătoare (Hypericum perforatum) - părți aeriene (150 mg); ginseng (Panax ginseng) - extract hidroalcoolic cu 80% ginsenozide din rădăcini (100 mg); passiflora (Passiflora incarnata) - extract hidroalcoolic 4:1 din flori (100 mg); lavandă (Lavandula angustifolia) - flori (50 mg); soc (Sambucus nigra) – flori (50 mg); tei (Tillia cordata) - flori (49 mg); dioxid de siliciu coloidal; ulei esenţial de roiniţă (Melissa officinalis) (1 mg).

Prezentare

arrow
Forma de prezentare 72 comprimate

Spune-ne parerea ta

arrow
specialistul Dacia Plant (25/03/2015)
Raspuns ilisei catalina:
ANTISTRES poate fi asociat cu orice medicament naturist sau alopat (de sinteza) deoarece, plantele nu interactioneaza nici intre ele si nici cu medicamentele de sinteza.

Costinescu Amalia (16/03/2015)
Buna ziua,fiica mea in varsta de 14 ani va avea de sustinut in vara examenul de capacitate si este supusa stresului.Va rog sa-mi recomandati un produs pentru a mai reduce stresul emotional.Va multumesc
ilisei catalina (06/02/2015)
nu este precizat pe prostect se pot lua in paralel cu pastile pt scaderea tensiunii??
specialistul Dacia Plant (15/10/2014)
In prospectul produsului ANTISTRES si pe site-ul Dacia Plant este precizat modul de administrare al produsului: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei. In situatii solicitante adultii pot lua cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, pe perioade scurte de 2-3 saptamani. Produsul poate fi administrat si pe perioade mai indelungate, in functie de necesitati;noi nu restrictionam timpul de administrare. De asemenea, nu se poate face o schema de tratament pt. toti pacienti, deoarece fiecare persoana sufera de alta afectiune, ce poate necesita un timp mai lung sau mai scurt de administrare.
lidia (14/10/2014)
buna ziua, nu este indicat cantitatea si perioada care trebuie administrate.cand trebuie baute si cate???
(11/05/2014)
....Sunt excelente pentru varstnici, pentru insomnie si pentru tensiunea din timpul sesiunilor de examene ! Actioneaza bland si subtil.
V.A. (02/04/2014)
Sotia mea este stresata, nervoasa si agitata. De catva timp a inceput sa ia produsul dumneavoastra antistres comprimate. Dupa 3 saptamani au inceput sa apara efectele. Este mai calma si putem comunica cu ea.
mirela (04/09/2013)
aceste comprimate i-au folosit mamei mele f. mult.

Nota:

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi